nu lugnar ni er.

Anonym om fur hags:
Den stora skillnaden är ju faktiskt att i de FLESTA fall behandlas djuren väl innan de slaktas, de dör direkt och lider inte, sedan äts de upp. När det gäller pälsen så FLÅS dem levande i de FLESTA fall (jajajaja tänker du nu, detta vet du ju redan om) och sedan slängs de i en hög och dör en sakta och plågsam död. Självklart är det upp till var och en att bära päls, synd bara för finns det efterfrågan kommer djurplågeriet fortsätta. Jag skulle aldirg kunna bära päls efter alla hemska videor jag sett pp hur det har gått till (titta på dem så kanske du ändrar åsikt) och nej, jag äter inte kött, har inte dunjacka/skinnjacka, inga duntäcken.. Så jag får fatkiskt tycka såhär :)


Anonym om fur hags:
haha.. hoppas någon häller en burk färg över dig när du kommer på stan med ett dött djur hängande runt halsen.

Det finns så mycket bra alternativ till äkta pälsar nuförtiden så man ska inte behöva köpa äkta. Om man är rätt funtad då såklart...


Jag kan väl säga att jag förväntade mej exakt sånna här kommentarer när jag skrev "Är det okej med att äta kött, så e det okej att bära päls. Fattat?" jag tycker ju faktiskt att det e lite kul att provocera. Så lugna er lite. Jag kan helt och hållet förstå kommentar nummer 1. Och kan diskutera den. Men kommentar nummer 2 är ju bar löjlig. Jag tycker att det är fel att djuren flås levande. Men det sker inte så många sånna fall längre och detta har jag själv kollat upp. Päls har folk burits sen sten åldern. För flera 1000 år sen så bar man det för att man inte hade annat val. visst. Och nu har det mer blivit en fin sak att ha. Det är inte så att pälsne har börjat anses som en fin sak de senaste tio året. Säker för 100 år sen. Så man får helt och hållet tycka vad man vill. helt och hållet själv bestämma om man vill bära det eller inte. Men att slänga färg på folk pga deras klädval. Det tycker jag är fel.
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0