u n d e r b a r a

Vi har ju som sagt två helt underbara hundar här hemma. två chiuauor. Ni alltid gnäller på hur jag stavar här i bloggen. Men där rättade ni inte mig. haha, kanske för att ni inte vet själva eller ? (:

Iaf, de är helt underbara. Och joel, den vita. Han påminner jätte mycket om Elvis (vår förra hund) i sättet. Vi har inte ens haft dem i en vecka än. Och jag är helt fast vid dem! Och sen har vi lille pluto med. ;D love them!

Kommentarer
Anonym

chihuahua :)

2010-02-26 @ 13:24:02
pauline

hur gjorde du för att komma in? vilka betyg? :)

Svar: Nu förstår jag inte riktigt vad du menar :p kanske kommenterat fel inlägg?
pauline novac

2012-10-18 @ 08:04:21
http://paulineekstams.blogg.se/
pauline

tyckte jag laste nanstans om fidm :) hehe

Svar: Det gjorde du säkert någonstans :) hehe! Jag åkte till USA och bestämde en intervju med skolan. Så jag kom dit, och hade en one on one. Men en lärare, eller någon där. Minns inte riktigt vem det var. Vi satt och pratade länge om vad jag ville göra, och hon visade min runder. Så så gick det till :)
Sen fick jag med mig massa papper hem, och ett personligt brev. Sen skulle man ju givetvis göra massa test och föra över pengarna. Men det blev aldrig av att jag tog steget att åka dit och börja plugga :/ men jag älskar LA så hoppas på att åka dit snart igen. Såg på din blogg att du pluggar i Santa monica, hoppas det går bra för dig :)
pauline novac

2012-10-18 @ 19:13:09
http://paulineekstams.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0