go och gla . .

Går kvällen var hur trevlig som helst! Först vart vi ju hemma hos hanna i viken och snackade en massa skit och skrattade. Sen hoppade vi på den glamorösa bussen som tog oss in till stan. Väl där så begav vi oss med raska steg till helsing :) Träffade en jätte söt blogg läsare där. Det e så kul när folk kommer fram och hälsa. Det var ju dock inte det första de gjorde. Hörde först hur de stod och pratade om mej.
"Kolla där e hon pauline novac. Hon e rätt så sexig, men stor näsa. Men det e rätt så orginellt" hehe, när jag hörde det så kund ejag verkligen inte sluta skratta. Men senare så kom hon fram och sa att hon inte menade något illa alls och att hon tyckte om min blogg jätte mycket. Hehe. Jag tog inte alls illa upp, men det var kul att hon kom fram och pratade glatt med en sen. Go och glad tjej från stockholm.

Efter helsing så mötte jag och hanna upp lite andra trevliga människor och så begav vi oss mot pascha. Första gången jag var där. Men det var jätte trevligt. Lite lökigt kanske. Men endå hur trevligt som helst :)

hade mysbyxor på mej största delen av kvällen hemms hos hanna. Frös som en lite jude


veronica, super go och söt läsare :)
Kommentarer
Anonym

FIN tröja du har :) var har du köpt den? :)

2010-01-31 @ 14:35:49
veronika

Hihi vad skoj att läsa om sig själv i en av mina favoritbloggar ;) Himla roligt det var att träffa dig iverkligheten. Du verkar va en riktigt grym tjej!

2010-01-31 @ 17:23:14Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0