my answers to you

Anonym om hår, färg, förlänging.:
får man fråga vad det kostar att slinga hela håret på catflash?? har funderingar på att slinga mitt och har rätt så långt och tjockt hår


Svar: Du jag har faktiskt ingen aning om vad det kostar längre. Hon som slingade mitt hår innan hon jobbade då på catflash men hon har nu öppnat en egen salong som heter Haircut by jenna. Hennes salong ligger precis vid buttrix upp i den gatan där :) Jag vet itne rikgt heller vad det kostar att bara enbart slinga håret där. men kan väl gå på en 500-700 kr. Nu när jag ska dit den 29onde så ska jag avfärga och sen färga. och de tillsammans kostar 970.Anonym om my answers to you:
Var skulle du rekomendera att göra läpparna ?
Svar: oj, svår fråga i och med att jag inte rikgt har några erfarenheter av det. Om du bor här i helsingborg så har du ju Catflah. Där tar dem 2000 och uppåt beroende på hur mycket du vill ha. Och de använder juverdérm. Som håller i upp till ett år. Men sen har du ju också en klinik i malmö som heter excuviance de tar 2000 för 0,5 ml dock har de restaylane som håller enbart i upp till 6 månader. Annars brukar mängden hamna på 1,5 ml. Och du vill att det ska bli någon märkbar skillnad. Har faktiskt en kompis som gjorde sina läppar där och hon e jätte nöjd . . .  Hoppas jag hjälpte dej lite iaf :pKommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0