solning och jogging och lite böl.

nu har jag precis varit ute och joggat. Väääääääldigt längesen jag tränade eller rörde på mig över lags. Så nu ska jag börja med det igen. Ett var runt parken tar ca 30 minuter så jag tänkte köra det varje dag nu på direkten när jag vaknat.
Vad har jag mer gjort idag, hmm . . Joo, jag åkte ner i stan och uträttade lite ärenden. Min kära blackberry var ju helt död när jag vaknade i morse. Så stod inne i 3butiken och grät lite. Jag har varit väldigt bölig den senaste veckan. Kan börja gråta för vad som helst. Men ja,  de kunde fixa mobilen till mig. Sen har jag även varit på gecko så kära pircaren kunde kolla på min pircing i örat. Tyvärr, så komme rjag nog att få ta ut den :( buuuh! jag vill verkligen inte det. Men den vill tydligen inte läka som den ska! jävla öra.
Sen efter det så gjorde jag en fuling och la mig i ett solarium i 20 minuter. Hade ingen att gå till gröningen med, haha!Kommentarer
CANDY A LA TRÄNINGSFREAK

Ta hemskt gärna del av min frågestund och ställ dina frågor om KOST & TRÄNING! Alla frågor besvaras så fort som möjligt och på bästa sätt! :)//Candy önskar en fortsatt trevlig dag!

2010-07-05 @ 16:10:07
http://caandydarling.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0