varning: hårda ord!

jag vet inte hur mycket jag kommer hinna med att blogga nu denna helgen. Jobbar varje dag. Och vaknar kring tre om dagarna och börjar jobba 18. Så kommer inte vara så mycket kul att läsa än jobb jobb jobb ;p haha! Men jag ska göra så gott jag kan ändå!
.
Nu har jag preis varit ute på en promenad, för att jag skulle hämta min cykel som stod uppe på stationen. Till min förvåning står inte min cykel där. Bara mitt lås som är avklippt. ställer mig och kollar ner vid tågen och där står min cykel. Jag utbryster stort "jävla h'ror". Nu vill jag då komma med ett litet budskap. Alla startar med "jävla h'ror"
1. Skaffa egna saker.
2. Synd att ni inte blivit uppfostrade bättre av era föräldrar.
3. Synd att ni fortfarande är i den "allt är mitt"-fasen.
4. DÖ!
.
Som igår när jag gick hem ifrån jobb! haha, detta är en rätt rolig sak, men det bevisar mycket!
Står utanför champange tältet och snackar med robin och hans vänner lite. Och då plötsligt kommer där förbi en uteliggare med massa gräsmattor ihoprullade som han bär på. David blir sur och springer fram till honom och gör det jävligt klart för honom att han måste lägga tillbaka gräset och lägga sig på marken istället. Men kan ju tycka att det är lite rått. Men alla har försatt sig i en situation och då får man leva efter den och inte ta saker som helt enkelt inte är dina.KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0