studenten!

här kommer historian :)
.
.
dagen började redan 06 då johannakom hem till mig och fixade mitt hår och sminkade mig, THANX! sen kom gustav hem till mig så åkte jag och han upp till filip där champange frukosten hölls :) gott med frukost för en gångs skulls. Dock började jag med ett glas mjölk ;p haha! Sen glev champangen ner mycket lättare :) Vid 09 tog vi bussen till skolan. Nu började jag då fatta att jag verkligen tar studenten :p kom till skolan och mös med mentorerna lite. Pratade och skrattade, skrev i mösserna och allt det där. Sen blev hela klassen fotad, har en känsla av att jag inte alls bra på det kortet dock. Men man, se gick vi till aulan där det hölls en jävla tillställning, HUR BRA SOM HELST! Sen var det dax att skringa ut ifrån skolan, alla var taggade som fan! Kutar ut som en IDIOT från skolan "FÖR VI HR TAGIT STUDENTEN!" sen efter ett tag så sprang vi bort mot kärnan och sprang ner där ifrån "FÖr VI HAR TAGIT STUDENTEN :D" och jag skrang inte sju varv runt mange. haha, orkade inte! jag tror på att man skapar sin tur själv och inte genom att göra något. Sn skulle man hitta flaket, lite svårt men efter ett tag så hittade jag det! Hade super kul, men jag höll verkligen på att kissa ner mig, så lastbils chaffören fick lyfta mig av  bilden. haha!
.
Sen kom pappa och hämtade mig och min syster så åkte vi hem där alla gäster befann sig. Fick en massor med fina saker som jag ska fota och lägga upp senare. Eller så fort jag kan :) åt jätte god mat med. Mamma har varit så duktig och lagat all mat själv och tårtorna, eller lite hjälp av marlene har hon fått. Marlene har med varit jätte duktig, stort tack till henne med!
.
Vid 11 åkte jag ner i stan med hanna, johanna och diana. Dock skildes vi åt. Så jag och hanna gick till cardan. Inte så livat där så vi gick till hampan istället och shotade lite (: Sen tillbaka till cardan där det nu hade börjat fyllas upp ;p
.
HADE SVIN KUL! stod på baren och dansade hela kvällen! Det är okej när man tar studenten! DANSADE OCH HADE VERKLIGEN JÄTTE KUL! kan inte ens beskriva med ord.
.
Sen var jag hemma vid 07 på morgonen och somnade gott i min säng :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nu får det räcka ;DKommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0