MIDSOMMAR!

Idag är det midsommar, och inte lika fint väder som igår. Men kan ju roa sig lite med om att det hade regnet, så har ju hästen inte kunnat gå runt längre! Så om det hade regnat idag så hade jag fakktiskt tyckt att det var rätt så roligt det med ;p men nu e det bara helt okej väder!
.
Sitter här och funderar på om jag ska åka ner i stan och hitta något fint eller om jag ska slänga på mig en söt klänning som har hängt med prislappen på i garderoben jätte länge nu.
.
hm, ska ialla fall fixa mina naglar halv fyra. En kär liten pojke knäcke ju min ena nagel på studetnen. Och jag har inte hunnit ta av dem än.
.
Nu ska jag berätta en sak som händer igår. JAg jobbade, känns som jag gör det hela tiden, BUT I LOVE IT! men igår så var det inte super kul. En kärring välte ut hela sitt vin glas över glasen i baren, och stressad som jag var så var det bara att börja stapla glasen och in med dem i disken. Om när glasen är staplade i höjd med mitt ansikte så exploderar ett glas. Rakt i ansiktet på mig! Jag får panik och springer till vasken i köket då jag är säker på att jag fått en glasbit i ögat. Tror dock att jag blev mest rädd och cockad. För jag skakade som ett löv. hela kvällen gick jag sen runder med att det kändes som om jag hade ett glas korn i ögat. Så jag stod i disken ett tag istället. I och med att jag sprang runder och tittade med ett öga.
.
Men nu ska jag äta frukost, och sen ska jag nog ner i stan :) GLAS MIDSOMMAR!KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0