kopi,

Nästan ingen har väl missat Cimon från PH. Jag tycker att han verkar som en charmig och glad kille. Och han har ju en vansinigt bra klädstil. Det har väl ingen tjej missar. Men nu ska vi då prata om alla andra killar. Eller jag ska väl inte säga alla. Men många. Så . . Många killar här i helsingborg ialla fall har börjat kopiera honom som attans kan jag tycka. Frisyren. Aa, det är okej! Skönt att vissa här i helsingborg har hittat sig en ordentlig frilla. OCh en sådan frilla som jag gillar. Det är ett plus. Men det som jag vill komma till är minuset. Vilket är att folk kopierar hans klädstil. Med kedjor på skinnjacko, kavajer. Ja, u name it! Om man nu ska kopiera någon så kan väl åtminstonde försöka göra det lite diskret, eller?

Kommentarer
Johanna

Haha alltså nä pauline. Man kopierar väl fan inte cimon för att man ser ut så. Det är ju inte direkt han som har infört varken frillan eller kedjor på kavajer. Det är inne.. Haha har absolut inget att göra med att cimon har det på sig. Han bara följer modet som alla andra killar? Han skapar det inte.

2010-03-14 @ 23:39:28
http://johannaeo.blogg.se/
S A N D R A

haha typ 20 killar på min skola klippte sig samma dag.. så fult haha ;p

2010-03-14 @ 23:54:20
http://sandr4.blogg.se/
Anonym

dom kopierar inte honom. Den frillan är det modernaste inom killfrisyrer och det med kedjor och grejer är ju bara löjligt. det är som att jag säger att alla tjejer kopierar mig för att jag har en tröja med kedjor på axlarna

2010-03-15 @ 00:17:28
money

hahaha, fan vad glad jag blir när jag ser att andra också stör sig på detta fenomen! bloggade också om det för nån dag sen, haha :D (http://mantifjanti.blogg.se/2010/march/utkast-mars-7-2010.html)

2010-03-15 @ 20:29:04
http://mantifjanti.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0