my answers to you

Anonym om live for fashion:
Kul att du har kommit in på FIDM :) tycker du inte att det är lite nervöst att studera i ett annat land? ;P Och vad krävs om man vill söka dit ?

SVAR: Jag tycker att det är jätte nervöst. Men vi var ju där i somras och jag verkligen älskar LA. Ni måste veta att det inte är 100% säkert. Men om allt går som planerat så blir det av. Så det är cirka 90% säkert att jag åker. Så det är ju rätt så säkert :p hehe! Men jo jag är jätte nervös. Det är en stor anledning till att jag ska åka iväg som aupair med. Jag är väldigt duktig på engelska. Men jag vill lära mig det helt flytande så jag kan förstå all undervisning och så! Sen är jag nog inte så rädd för att åka själv. Kommer säkerligen att träffa super sköna människor där. Jag är ju väldigt utåtriktad så tror inte alls att jag kommer ha svårt att hitta vänner.  Hm, vad som krävs. Vad som krävs för mig i och med att jag redan har varit på intervju och de har fått en uppfattnings om mig så är det enda jag ska göra är att betala och sen göra ett test i min engelska :)Anonym om body language:
Ska du bara ha de o inget mer? Så pinsamt.
SVAR: nej, inte allt pinsamt faktiskt :)

Anonym om live for fashion:
har du planerat vad du ska ha på dig på balen / studenten än?


SVAR: Japp, det har jag! Paketer från asos. Ska hag ha på studenten (: hehe, är därför lite osäker om jag ska visa den här på bloggen eller inte. För den är väldigt speciell. Så vill inte att någon ska ha en likadan. hehe!
Och till balen, klänningen är färdig i slutet av denna månaden. HELT LOVELY! vill inte säga så mycket om den. Men den shows much skin. (:


KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0