my answers to you

Anonym om 3 falska, 3 sanna.:

om jag får fråga, var har du köpt din balklänning? många handlar i helsingborg är du en av dom? :)

SVAR: jag har bestämt mig för att inte köpa någon. Jag syr upp en klänning istället :) Men det gör jag här i helsingborg. Tycker det är roligare att sy upp en i och med att jag gillar design och unika saker :)Anna  (bella_z2@hotmail.com) om synd om mig.:

Hej söt!
Va ska man söka på för att hitta din Tradera sida då?
:)
Kram Anna

SVAR: Mina tradera auktioner ligger inte ute än (: HAr fotat alla kläder och skor idag så förhoppningsvis så kommer allting upp på tradera imorgon. Men självklart så länkar jag då (: För er som bor i hbg och vinner en av mina auktioner får självklart komma och möta upp mig så man slipper frakt!Anonym om letar du underkläder?:

tror faktiskt bara det e vi tjejer som läser din blogg och om vi skulle vilja köpa dina trosor är det bara konstigt?

SVAR: Men där var allt en kille från gbg som blev lite sugen. hehe!M om proud of it.:

Inte de det handlar om, jag tycker du är jätte söt men din näsa förstör allt, bara en åsikt. Annars jätte fin kropp o så.

SVAR: Självklart får du ha en åsikt. Men kan du inte skicka en bild till mig på dig ? (: Hade bara varit spännande. Du kanske hade velat ha min åsikt om dig kanske ? :)cicci om proud of it.:

jag har också fått kommentarer med klagomål på min näsa. men vad tror folk ? att dom kan få mig att lägga mig under kniven bara för att dom ska slippa störa sig ?
men jag hatar människor som inte tror att jag vet hur jag ser. "du har en stor näsa" nämen, oj ! har jag ? det visste jag inte..

SVAR: hehe, nej eller hur! jag är också fullt medveten om mina drag. Men om jag någonsin gör det. Så gör jag det för min egen skull och absolut inte för någon annans. Jag tycker inte att någon ska operera sig baserat på vad andra tycker.kille gbg om letar du underkläder?:

kan man få med kiss?

SVAR: Är det de du vill ha, så självklart! vad är du villig att ge ? (:
Kommentarer
M

gärna, ge mig din msn så kan jag skicka bild på mig. :P har inget fel på mitt ansikte iallafall hehe!

2010-03-12 @ 14:44:02Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0