no dude at all.

"PR TRICK... jo nu kommer den riktiga sanna sanningen fram... JAG ÄR INGEN MAN!! ni som komenterat på min blogg om att jag ser ut som en man e helt ute o cyklar.. "du ser ut som en man" "du är en transa".. 60% av alla blogg komentarer handlade bara om det... inte snällt av er jag e så kvinnlig som man bara kan bli.. så tänkte ok nu ska ni få bli lite omskadade o chockade o skriva att jag e man o kolla in era reaktioner, många va stöttande o gav en tröst, så tänk på det ni som verkligen e instängda i fel kropp, skit i samhället skit i vad folk tycker o träd fram o våga leva de livet ni vill.. dom flesta med hjärtat på rätt plats kommer att förstå o stötta er i erat val.. visste faktis inte att det skulle bli ett pr om detta i tidningen för jag har faan aldrig varit "känd" förrut, hade ingen aning om att det skulle uppmärksammas i olika tidningar...  för ja ser inte mig själv som en "kändis" har inte vatten över huvudet som många andra har... så nu vet ni o ni e fria att tycka vad ni vill.. många av mina läsare som gillar mig visste att det inte vad sant o skrattade åt detta o tog det med en nypa salt, skönt om dom flesta hade varit så..

förlåt om ni e arga men de går väl snart över som allt annat.. det e ju inte det värsta som kan hända.. ta inte detta till en överdrift, det finns viktigare saker att fokusera på..."

Källa: Dahlins blogg.
Kommentarer
HAHAHAHA

pinsamt att du gick på det !! =P

2010-03-08 @ 17:58:08
S A N D R A

haha vadå pinsamt xD säg ngn som inte gick på den annars :p haha ..

kollade igenom dina kommentarer lite efetr ditt senaste inlägg .. riktigt snea kommenterar du har fått :s haha !! pallar inte anonyma töntar :) aja :) hugs

2010-03-08 @ 22:46:28
http://sandr4.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0