proud of it.

Nu har jag precis kommit hem från träningen! 2 hårda timmar.

En annan sak som jag tänkte på är. Ja, ni många av mina läsare gnäller ju så mycket över min näsa. Och ni stör er nog på den mer än vad jag gör. Så jag tänkte ni kan ju börja skicka pengar till mig. Så jag kan göra den. För jag menar, jag tänker inte lägga ut pengar för att tillfredställa er :)
Kommentarer
Anonym

jag tycker den passar dig och att du är fin i den och inte ful som jag antar att alla andra tycker.. riktigt söt är du

2010-03-08 @ 22:34:30
ellinor

hahaha! älskar den "Så jag tänkte ni kan ju börja skicka pengar till mig".. men ja, det är rätt polly! (;

2010-03-09 @ 00:12:58
http://norsa.blogg.se/
cicci

jag har också fått kommentarer med klagomål på min näsa. men vad tror folk ? att dom kan få mig att lägga mig under kniven bara för att dom ska slippa störa sig ?

men jag hatar människor som inte tror att jag vet hur jag ser. "du har en stor näsa" nämen, oj ! har jag ? det visste jag inte..

2010-03-09 @ 10:54:32
http://ciccidahlgren.devote.se
M

Inte de det handlar om, jag tycker du är jätte söt men din näsa förstör allt, bara en åsikt. Annars jätte fin kropp o så.

2010-03-09 @ 18:42:12
elin jaconellli

enda anledningen att folk känner behov av att förudmjuka dig är att du är för snygg. de känner sig hotade & MÅSTE kläcka ur sig någonting töntigt för att må liiite bättre själva. det är inget fel på din näsa, men de vet att det är din ömma punkt. de hade egentligen lika gärna kunnat skriva att du var tjock eller hade konstig haka, men det hade du ju aldrig trott på, så då kör dem på näsan istället i hopp om att de lyckas göra dig riktigt ledsen. EPIC FAIL! tror de på allvar att deras anonyma kommentarer väger tyngre än alla killar som dreglar på stan när man går förbi? haha.jag skulle VERKLIGEN vilja se dessa sorgliga människor komma fram till oss på stan & säga det de skriver i bloggen. vi hade knäckt dem som torra pinnar.

2010-03-11 @ 01:11:10
http://elinjaconelli.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0