my answers to you

 i huvudet på thåström om miss bussy,:
när blir de new york och aupairlivet? :)

 - Allt går som tänkt än så länge. Allt hänger på att jag ska ta mitt körkort. Vill jag har väldigt svårt för. Har väldigt svårt att lära in det. Körningen är det inga problem med. Men det är teorin :/ Börjar känner mig sjukt stressad i och med att jag ska åka i aug. Måste åka i aug. Så ja, allt hänger på mitt pluggande.


 Anna om miss bussy,:
Vart kommer du ifrån? :D

 - Menar du stad eller land ? :p Jag kommer från helsingborg. Mamma är svensk, pappa är rumänsk :)


 amanda 
om bored.:
kan du inte berätta lite om ditt hår du har nu? Är så grymt avundsjuk på det, hur fick du det så ljust? Använder du något silvershampo, isåfall vilket? När gjorde du extentions? =) Tell mee, hehe.. Kram, keep up the good work!

 - Tänkte att jag kanske ska dra ett inlägg om detta istället? (: Så det kommer i dagarna :)


 Julia
om u give love a bad name.:
Lägg in bilder på vad du köpt! =)

 - Lovar dig att göra det imorgon (; Hinner inte ikväll. Har andra spännande saker som jag ska hitta på ;)


 Frida om lite synd om mig.:
Du skulle kunna vara laktosintolerant? Det är jag och jag får migränliknande symptom om jag har fått i mig för mycket laktos.. Eller så kanske du har synfel eller något liknande?

 - Har redan provat på att inte dricka mjölk eller något överhuvudtaget där mjölk finns i receptet. Men det funkar inte det heller /; Jag har glasögon. Så det är inte det heller! jag har ingen aning om vad det kan vara. Ska äntligen få gå och så massage nu regelbundet så får vi se om det bara är spänningar. Men känns konstigt om jag haft spänningar i ryggen ända sen jag var fem år liksom :s


KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0