stupid factory.

Jag tänkte bara dra upp en sak här. Alla vet ju om att jag inte tror på äkta kärlek. Och här jag jag ge er mitt senaste bevis på varför jag tycker såhär:
I helgen när jag var ute så hade jag på min en magtröja och vanliga jeans. Dansade och hade trevligt, så stöter jag på en bekant och hälsar på honom. Han berättar för mig att han precis hittat en underbar tjej som han verkligen tycker om. Men hon bor inte här. Så jag frågade om han höll sig trogen. Självklart var han det, sa han. Jag klappade honom på axeln och sa att han var en duktig pojken som höll pinnen nerstoppad i byxorna och endast drog upp den för sin tjej.
.
Kvällen går och han börjat bli allt mer på mig. Jag äcklas men vill ändå inte säga liksom "lägg av" så jag tar bara avstånd. Och en sak killar. Bara för att en tjej har magtröja på sig så ska ni inte ta på henne. Visar jag mitt intresse till er, och vill stå med er. Varsågod då! Men hänger du bara på mig, dräggar och försöker prata med mig hela tiden. Så är det ett BIG NO!
.
Det jag vill komma fram till nu så kan man inte lita på dem. Är man kär, så ska man inte en röra eller titta på en annan tjej.
.
Jag ska inte vara helt hemsk, där finns några få underbaringar där ute med. Men ni som inte är de underbaringarna som jag tycker är underbara. Keep your hands n' eyes off of me!
.
.

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0