my answers to you

  Anonym om don't let the bed bugs bite.:
du angående ditt hår, du färgade det hos jenna och gjorde förlängningen på cat flash va? jag bara undrar hur hon fic det så ljust? slingade du det eller färgade ni det direkt? och en sista fråga, blir det inte tovigt med förläningen dom skruvarna isåfall hur hanterar du det?:ptack för svar <3

 - Jepp, jag gjorde färgningen hos Jenna och sen själva hårförlängningen på catflash (: Jag har dragit denna hörfärgnings historian många gånger nu. Men för din skull så kör jag den igen (; Jo, det började med att vi blekte hela mitt hår. Jenna tycker inte om att avfärga håret. Så man bleker hela håret med folie först. Alltså man kletar inte bara på blekningen utan lägger hela håret separerat i folie. Det lät vi sitta i ca 1½ timme. Eller nej, det var nog längre än så det satt i. Men när vi väl hade sköljt ur blekningen så såg jag ju ut som en morot. Så då la vi i vanliga slingor. Hela denna första processen tog 5 timmar. Men jag tyckte att det fortfarande var för varma nyanser för min smak. så jag gick dit och slingade det ännu mer. Och då blev det bra :) Så allt har tagit 7 timmar. Sen har jag ju gjort utväxten nu också och lagt lite ytterligare slingor nu efter :) Men om du vill gå från så mörk som jag var innan till så ljus som jag är nu SÅ GÅ TILL JENNA! Hon kan verkligen och hon tar sig tiden till att göra det.
Sen förstår jag inte rikgt vad du menar med skruvarna :p Antar att du menar keraktin vaxet som hårförlängningen sitter fast i. Nej, det blir absolut inte tovigt. Du kan ju inte tuppera håret för att få volym, för så blir det katastrof :p Men efter ett tag så blir det väl lite rufsigt. Men det beror helt och håller på hur snabbt ditt hår växer. Ju längre ut ploparna är ifrån hårfästet, ju rufsigare blir det. Det är ett litet projekt att ha hårförlängning. Men det är helt klart värt det. För det är ju så snyggt med långt hår (: Hoppas verkligen att detta långa svaret var det du sökte :D hehe.


 Anonym om dagen::
Vart har du köpt hatten? :)

 - Den är hur gammal som helst. Min farfar hade alltid på sig den. ALLTID! han satt alltid i deras trädgård i rumänien och skrek på hönsen och grisarna med denna hatten på huvudet. Pappa fick den när min älskade farfar gick bort 2006. Och nu har jag den istället. Kan tänka mig att han blir mycket mer glad om jag änvänder den än att den ligger på en hylla på pappas jobb.
Sista gången jag träffade min farfar var just dagen innan han gick bort. Här kommer lite mer fakta än bara vart hatten är köpt, men ja .. Dagen innan han gick bort så var vi hos honom i rumänien. Och han släppte inte blicken från mig. Jag har min farmors ögon, just nu är det jag som har mörkast ögon i familjen, nästintill svarta. Och farfar var så chockad att se mig efter så många år och vara vuxen. Så för att jag påminner om min farmor och för att jag är hans barnbarn så tror jag han hade uppskattat att jag hade den på mitt huvud :)Kommentarer
Anonym

angående svaret för det med håret, tack <3 :)

2010-05-19 @ 15:02:45Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0