u give love a bad name.hann inte alls att blogga igår.
- jag vaknade vid 14 och hoppade in i duschen på direkten, sen åkte jag och mamma ut till väla så jag kunde köpa en skjorta som jag ville ha. Blev även en liten söt blus :)  och sen skulle jag hem till belle babe för att fira henne. och fixa hennes hår ;p hehe! var är min vän som kan fixa mitt hår?

Men jag vann ialla fall priset för finaste frisyr. DET LÖNAR SIG! sen begav jag mig till jobb när klockan var 22. Det gick väl relativt snabbt att jobba. FÖRRESTEN, i fredags så trodde en kund att jag var 27 . . Ja, eller äldre!? hallå, vadå förolämpning. jag är snart 30 då eller. usch! Men efter vi hade stängt igår så åkte jag ner till cardinal och mötte upp johanna. Hade faktiskt super trevligt. Men en sak som jag la märke till är att vissa killar ger verkligen inte upp.

De kommer fram och ska dansa med en. Så säger man nej, sen säger man nej igen. Och det funkar inte. Jag blir rikgt divig då. Tar fram handen och knäpper med fingrarna. Sen kom där fram en snubbe och började snacka med mig. Men jag tyckte att han pratade engelska. Så jag fular mig och säger "no habla ingles" så börjar snubben prata spanska med mig. stor stor fail.

När cardinal väl stängde så var både jag och johanna desperata efter en efterfest. När man slutar jobba 03. Och hinner vara ute i drygt en timme. Så är man inte färdig när klockan är 05 :p Men ingen efterfest blev det, nej. Jag fick åka hem och lägga mig istället. Somnade dock inte förens halv åtta. Var ju som sagt inte alls trött.

Kommentarer
Julia

Lägg in bilder på vad du köpt! =)

2010-05-09 @ 22:40:27Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0