what is ur future?


Det senaste tiden så har jag börjat stressa mig
som bara den när det gäller USA och slår mig ännu en funderare om det verkligen är den rätta vägen för mig. Skolan är jag säker på. Men jag vet inte om aupair är det rätta för mig. Jag har varit helt säker på detta hur länge som helst nu. Och jag har faktsikt ingen aning om varför jag börjar tveka nu. Jag vet om att det inte är mitt "kall" att stanna kvar här. Jag vill göra något med mitt liv för att bli ihåg kommen. Jag vill inte dö och sen glömmer fölk bort vem jag var efter någon månad.  jag vill påverka folk. jag vill få folk att känna det jag känner. Delvis därför jag har en blogg för att kunna förmedla saker.

Kommer jag vara den personen som verkligen uppfyller sina egna drömmer eller kommer jag sitta kvar här i helsingborg när jag är 40 och säga till mina barn "när jag var lika gamla som ni är nu, så funderade jag också på att åka till USA och förverkliga min dröm."

Jag vill inte ångra något men jag vill heller inte göra något fel. Jag tror att om jag hade haft mitt körkort nu så hade jag inte haft dessa tankarna nu. Det är nog stressen som får mig och känna såhär. Jag känner att jag passar inte i helsingborg längre. Men ändå är jag kanske inte klar här ? Jag vill tro att jag är det, jag vill ut i verkligheten. Och inte bara sitta här i min bubbla där jag kan alla och känner alla . .  
Kommentarer
karima

jag tycker verkligen att du ska åka. du kommer ångra dig annars. och när du är där kommer du inse hur dum du va som ens tveka :p

2010-05-17 @ 17:01:15
sabina

go for it. du har inget att förlora om du åker och sen kommer på att det inte var något för dig. bättre att ha provat något, så du vet säkert än inte göra det alls och kanske förlora på det. ängra aldrig saker du gjort, bara saker du inte gjort .. så brukar jag tänka :)

2010-05-17 @ 17:47:43
http://thisissabina.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0