vaknar upp i hell och ba känner mig så dekis ..


.

.

p i s s dag är vad det e idag!

.

Kvällen igår började hemma hos sara med en helt fantastisk tacos som satte sig precis där den skulle. Tre stycken lyckades jag klämma. Inte ätit något på hela dagen, så det var mega!

Efter en kort stund så hällde vi vinet i oss och tog en taxi bort till wallamans. Och även där fick vi mat. haha! åt helt sjukt mycker igår .. Men man tackar väl aldrig nej till en helt underbar rätt? det hade bara varit fel att gör det :p Showen var helt magiskt! Sjukt duktiga var alla artisterna :)

Efter showen så tog vi en taxi bort till lila helvetet. Där inne hände inte mycket, till en början ..

Går kvällen stavas DRAMA. på alla håll och kanter, pallade inte alls med det. Polisen hit och dit och diskussioner hit och dit. Wallmans MEGA, stan PISS.

.

Idag mår jag inte mycket bättre heller. Är bakfull som ett as, känns som om någon har vänt in och ut på min skalle. Och tanken på att jag ska jobba ikväll, i min tonic skjorta som jag inte ens har hunnit tvätta sen förra helgen lockar inte mig jätte mycket .. Men det finns väl inte så mycket man kan göra när plikten kallar?

Så nu ska jag snart hoppa in i duschen och komma ut därifrån som en prinsessa förhoppningsvis och sen måla på masken och ta vinterjackan ner till jobb ..

.

Hoppas ni hade en mega kväll igår ialla fall. Får se om jag går ut ikväll efter jobb .. Känns som om jag hade behövt en drama fri kväll på stan. Men vi får se hur det blir med det :)

Ha ni det så trevligt ikväll vad ni nu än gör iaf (:

.

.

 

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0