autumn/winter fashion 2010.

Saker som jag kommer att satsa på denna hösten/vintern. Jag är inte direkt någon fashionista utan jag brukar leva efter vad jag tycker är snyggt, så här kommer lite av vad jag kommer ha i höst/vinter.
.
Ull - i alla dess former. Många tycker att det redan har blivit uttjatat med jag bara älskar det mer och mer. Ett måste är ju en cool mocka jacka med en enorm ull krage. Hade jag varit rik så hade jag köpte den underbara ifrån burberry men jag nöjer mig med en till ett relativt bra pris ifrån topshop :) Jag har också skaffat mig en lamm ulls väst ifrån london. Den kommer ja nog att bo i denna hösten/vintern.
.
Headband - Headbandet var inne förra året. Men det tog sig inte riktigt till helsingborg. Så det är något som är otroligt hett i det kalla vädret. Det kan ni hitta för 80 kr på både asos.com och topshop.se.
.
Ankelboots/kängor - Även detta var inne förra året. Med ett par grova boots och ett par ankelboots med en vardagsklack. Jag hade verkligen velat ha en rejäl klack på 15 cm, på en känga liknande sko. Dock orkar man inte gå runder i det hela tiden. Men ni som gör det. SATSA HÅRT PÅ DET!
.
Stora halsdukar - Det är något som alltid är mysigt. Men inga små sådana nu. Utan ENORMA som ni kan snurra flera varv runt halsen så ni nästan drunknar i dem!
.
Päls - funkar alltid. Kragar som stora pälsjackor.
.
Svarta strumpbyxor - Nu när det blir lite kallare så vill vi ju ändå inte släppa klänningarna helt. Att gå ut helt barbent ser ju dock bara dumt ut. Men att slänga på sig ett par svara strumpbyxor eller ett par mönstrade strumpbyxor funkar alldeles utmärkt.
.
Over-knee stövlar - Även detta är ursnyggt till en kort klasisk klänning. Kan se lite väl utmanade ut, men fy vad snyggt det blir om det är på rätt person.
.
.KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0