d.e.a.d

.
.
Nej, krogbowlingen blev rätt så lugn ändå. Ja, om man jämför med förra året då .. hehe! vart inte så mega sugen på det. Men försökte göra det till det bästa ändå. Denna gången vart jag hemma redan vid 03. Kommer inte ens ihåg när jag kom hem förra året. Men ja, det var ju inte innan 06 på morgonen iaf.
.
Min dag idag började vid 14, då jag började jobba. Jobbade bara fyra timmar så det var rätt lugnt. Men när jag kom hem så var jag helt slut, låg helt död i soffan. Lite senare så kom hanna hit och vi lagade lite mat och snackade lite skit.
.
På tal om något helt annat, så har ju arbetslösheten verkligen tagit på mig nu. När man får sin lön och den bara räcker till att betala en räkning. Så börjar man få lite ångest. Min första tanke är ju, hur fan ska jag klara av budapest!? jag kan ju inte direkt säga att jag hade råd med all shopping i london.  Får köra en rensning av min garderob nu. Och sälja ut kläder/väskor/skor, för sjuka priser (sjukt billiga då.) But i don't like it. But what to do?KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0