do me a favour

Tydligen ingen som gillade mitt förslag på frisyren. ROLIGA NI ÄR DÅ!?
.
Igår så vart jag en sväng på körskolan, inte alls kul. Och jag kunde ju faktiskt allt de sa. Varför kan jag inte bara få mitt körkort nu!? Lat som jag är så orkar jag inte med alla frågor och delprov på internet som jag måste göra för att få göra uppskrivningen.
Efter körskolan så gick jag hem till anna och snackade lite skit och drack ett glas vin. Gick ut med tino en sväng med. ÄLSKAR ATT GÅ UT MED STORA hundar. haha! speciellt i den delen av staden. För alla blir så rädd att de springer därifrån. hehe, evil!
Sen gick vi ner till hampan där sara, my och sofie var. Trevligt, trevligt :) sen vidare madame - PL - cardinal - tempel.
Hur går det för cardan egentligen? Det var mega tomt där, max 7 pers. Så jag sara sofie och my gjorde en liten dansrutin för att fylla upp dansgolvet. haha, quite a show.
Inne på tempel så fick jag för mig att stå på baren. Får skylla på att sara triggade mig. Sist jag stod på en bar var precis när jag hade börjat jobba på hampan. Och alla mina arbetskolleger fick det till att jag stod vid strippstången när jag i självaverket inte ens rörde den ;)
.
Ikväll blir det nog lugnt faktiskt, ska ut en sväng till viken tänkte jag.KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0