HOME!

Vaknade för drygt en timme sen. Och då har jag sovit i VÄLDIGT många timmar. Igår när vi kom hem vid 16, så somnade jg på direkten. Vaknade igen vid 01 och somnade igen vid 03. Att bara ha sovit 1,5 h på två dygn har verkligen tagit på en ..
.

DAG1: Vi landade i budapest vid 16, då åkte vi till hotellet på direkten. Men bara upp och göra vid sig och sen skulle vi ut och äte. åt på en svin cool restaurang som hette "Sir lancelot", medeltids tema. Det var uppvisningar och grejer och maten var MEGA! mycket kött precis så som jag älskar det. Saken var också den att vi fick in stora fatt med massor av mat på som alla skulle äta av. Väldigt bekvämt att äta med händerna.

Efter middagen så gick vi till en annan bar som hette "crazy bar" något .. Sen vidare till en nattklubb som jag inte har någon aning om vad den hette.

 

 

DAG2: Gick upp vid 11 om jag minns rätt, då hade jag sovit i en timme. Inte jätte kul att gå upp, men ett spabad väntade, så det underlättade ju att gå upp :) Attt bada släppte verkligen bakfyllan .. Eller ja, man nyktrade till? :p

På kvällen så var det fritt, men vi möttes upp nästan allihopa och gick och ät på en sushi bar. De hade en jätte frin inredning, det var väl den som lockade mest. För nättre sushi har jag ju faktiskt ätit .. Efter maten så mötte vi upp dem andra och gick till samma bar som dagen innan "Crazy bar". var tvungen att ta en dubbel espresso där för att komma igång igen .. Satt där ett bra tag tills vi begav oss till nattklubben. även den samma som dagen innan :)

.

Jag kan inte ens beskriva hur kul jag har haft det.  Detta är bara en liten del av allt som hänt under dessa två dagarna .. För allt kan jag ju inte skriva om här i bloggen ;)

.

.

(blogg.se verkar inte vilja vara min vän idag. Kan tyvärr inte lägga in bilder förtillfället.)
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0