fylle ångest.

(detta inlägget skulle publicerats igår när jag kom hem)

.
.
-

Preis kommit hem från en utgång. Kan säga att jag har kommit hem väldigt tidigt om man gemför med vad det brukar vara, då runt sju snåret. Som jag sa tidigare så har detta varit en av dem bästa somrarna på vädligt länge .. Slänger upp bollen och fråga, kan det bero på att jag har lagt så jävla mycket pengar på sprit ?

Självklart så gillar jag alla som jag lärt känna denna sommaren SJUKT mycket. Men detta har också varit den sommaren som jag lagt tusentals kronor på just alkohol.

Nu sitter jag här klockan 04 på natten och kollar mitt konto. SHIT JAG SKA TILL LONDON NÄSTA VECKA!?!?

jag har ju en sådan mega ångest. Självklart åker jag främst till London för att kolla på Thriller musikalen. Men det är ju också london. Tjena, bra shopping där eller ? Och jag har druckit upp nästan alla mina pengar. Att jag ens kan säga det, det gör ont i hjärtat. Och tanken på när mamma har sagt "fattar inte hur du kan festa så mycket" får genast en ny innebörd.

Jag hade behövt isolera mig ifrån allt som har med pengar att göra. Eller ja, jag skulle ju jobba röven av mig hela tiden. Och saken är ju, att det är ju det jag vill göra. Och om jag har ett jobb som tvingar mig till att gå upp kl 8 och göra mig söt varje morgon då hade jag inte lagt så mycket pengar på alkohol som jag har gjort/gör.
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0