tror att detta inlägget beror på att jag lyssnar på winnerbäck just nu ..

Denna söndagen har varit den lugnaste söndagen på väldigt länge. Och sanningen är faktiskt att det känns helt fel. Jag vill sitta nere på hampan med alla andra och dricka cider och shota massa fish.
.
Är det meningen att jag ska få ett "normalt" liv nu .. ? njäe, normalt är inte för mig. Denna sommaren har verkligen varit den bästa! Har lärt känna en massa underbara människor och hamnkrogen har varit som ett hem för mig. Och det hoppas jag att det kommer förbli. Kommer inte släppa taget om de underbara människorna i första taget. Men imorgon börjas det ett dag tids jobb för min del .. Hoppas på att gäst spela i någon bar ett par helgen ändå. Vill verkligen inte lämna baren egentligen. Men ser sjukt mycket fram emot om jag får detta jobbet. Jag kommer aldrig sluta stå bakom baren. Eller framför den för den delen :p Nu kommer det väl inte bli så mycket festande som det har varit hela sommaren. Jag menar ... come on, jag har haft alkohol i kroppen varje dag i sommar :p haha! men kul har det varit .. Usch, kommer sakna denna sommaren .. Men nu ser jag istället fram emot BUDAPEST! helt undarbar p-fest kommer det att bli. .
.
Haha, låter som jag säger adjö till något nu. Men icke, mitt liv kommer att vara MEGA ändå :D och vin om kvällarna kommer det att vara. Kommer väl missa lite, men jag får catcha upp det snabbt :)Kommentarer
Sandy

AWESOME!

2010-09-12 @ 22:42:53
http://uddda.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0