where i've been ..

Torsdagen börjar vi med:
Var nere i stan och sökte jobb. Och ska faktiskt provjobba på ett ställe på måndag! men vart det är säger jag först när jag fått jobbet (: Efter lite jobb sökande så gick jag till hampan och hängde där lite. Fick hoppa in och jobba lite, men det vara bara kul :) Efter allt de så åkte jag hem en vända för att byta om sen ner till hampan igen (: Körde en liten pubrunda med alla mina trevliga vänner och sen slutade vi på lila och tempel :)
.
Var inne på cardinal en sväng med. Mest för att gabbe har börjat jobba där inne nu (: Sjukt längesen man vart där inne. Tomt kan man ju säga att där var. En annan sak med. Det var så sjukt länge sen jag var inne på cardinal. Men ändå så har de inte fixat toaletterna. hmm. Men nu ska vi inte sura för det!
.
.
Sen kom fredagen:
Vaknade up vi 17 och vart fortfarande mega trött. Men det hindrade inte mig. Vart nere på hampan vid 22 tiden. Men är stolt över att säga att jag bara drack cola hela kvällen. eller okej .. två shotar tog jag med. Men det var det! Körde en pubrunda. Men tiden hade gått så fort så de barerna vi skulle till hade stängt. Så blev bara mogwai och zoobar sen gick vi till cardinal. Det kändes som om var man på Zoo när man vart där inne nykter. Jag bara stod och kollade på några tjejer som skämde ut sig när det försökte vara sexiga uppe på baren. haha! Få fattar de inte när man driver med dem. haha. UNDERBART! men det var kul att ha kul på någon annans bekostnad. Sen vart det en snabbis sväng inne på tempel med. hade 8 minuter på oss. haha! Gott! sen blev det en pizza slize på drugstore efter det. MUMS!
.
haha, jag kan inte göra mer än att skratta!Kommentarer
=P

Ja, shit man va inte nykter den kvällen.. Kul du hade kul iaf.

2010-09-12 @ 12:45:40Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0