cold in here!

Jag längtar jätte mycket till kylan! Gillar sommaren också, men har inte hunnit njuta av den. Och det är inte så mycket att njuta av här i sverige heller. Hade jag varit utomlands så hade det varit mycket roligare. Vad är en sommar här i helsingborg/sverige? NADA!
.
Så nu vill jag ha kyla och massa hörst och vinterkläder. På onsdag så ska jag lägga upp en massa saker på tradera. Skinnjackor, boots och massa andra saker. Vill shoppa en helt ny garderob !!
.


not monday .. Its sunday!

idag är det söndag för mig .. Har precis ätit en carpaccio pizza som vi beställde ifrån cafe ill brutale. Gott var det! skulle egenliten börja denna veckan med nyttigt. Men en bakisdag som denna så måste man ju äta pizza. Och nu sitter jag och tittar på robinsson. Ryktet går om att där kommer synas många snoppar. För tydligen så ska människorna leva nakna nu. Tycker det är lite konstigt att visa det i tv. Men antar att det drar folk, för jag kollar ju ivrigt på det.
Tillbaka till att vara nyttig. Nu ska jag också ha en vit månad. Ska bli skönt. Så kommer rensa hela kroppen på allt skit och så om en månad så kommer jag ha en frisk och fin kropp. :) Jag tänket inte ha någon diet blogg dock. Inte min sak. Det många andra som sköter sånt bättre än jag :)


två hjärnskakningar och en kräftskiva.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


long live the king! happy b-day!nu: kräftskiva på madame!paycheck!Gone too soon.living with michael jackson.

 

.

Jag sittes och kollar på en dokumentär med Michael Jackson just nu, Living with Michael Jackson. En brittiskt journalist vid namn Martin Bashir följde med michael i 8 månader och intervjuade honom om hur hans liv var.

Jag blir riktigt irriterad när jag kollar på denna intervju för martin pratar ner honom hela tiden.

Ett citat av Martin Bashir

 

"a few years ago michael had a disabled child at neverland, he was 13 years old. And michael let him spend the night att neverland. Now i just found out that there are still children that are aloud to sleep at the mansion"blir galen!

.
Nu har jag suttit och tittat på detta paketet i hur många timmar som helst! Kan inte bara p komma hem nu så jag kan få öppna det! Jag är som ett barn varje gång jag får ett paket även om jag vet precis vad som är i det!


burton wheelie

Ledig idag. Och jag gör ingenting. Jag och p har varit och hämtat ut vårt paket ifrån Blue-tomato. Men han jobbar så jag får inte lov att öppna det förens han är hemma igen. Och jag är nicke nyfiken nummer ett. Jag har betsällt en snowboards väska på hjul. Och jag är så sugen på att ta fram den och plocka ner min bräda i den och se så att den får plats. haha! JAG ÄR NYFIKEN!
.


4 goddies.

.
Fyra stycker skin jackor från shopbop, nelly.
Skinnjackor är tidlösa jag lever i dem på sommaren och på vintern. Man kan ha den till ett par jeans och en simpel tröja men även till en fest klänning. Skinnjackan passar i alla lägen!


fall/winter!

.
Jag verkligen älskar att hösten är påväg in. Finns inget bättre än att gotta ner sig i en stor halsduk! Vill bara shoppa jätte mycket nu. Men jag har shoppingförbud. Så blir inget med det! ser fram emot att plocka fram mina stora halsdukar och alla mina boots. Skinnjackan släpper jag aldrig. Tänkte göra ett inlägg sen med lite snygga skinnjackor om ni är intresserade :)


bang bang.

Skottlossning på kullagatan och en bil har kört rakt in på donna cenino. Allt detta på kullagatan samma morgon. Vad är oddsen för det ? Mannen som blev skjuten i sin lägenhet jobbar/äger haket. Han har två lägenheter här på kullagatan en som är i den trappen som jag sitter i just nu. Och en övanför Zebra. För några veckor sen så var det någon som hade försökt bryta sig in i porten här och nu faller bitarna på plats. Förmodligen så har de försökt ta sig in här för att komma åt mannen i lägenheten. men att det senare slog dem att han hade en lägenhet till ..
Det är sjukt att det är så nära in på en. Jag hörde inte skottet halv sju i morse. Men det är rätt skrämmande vart vårt helsingborg är påväg ..
.


don't forget to vote!

Min kära vän johanna har blivit nominerad till "årets bloggstar" gå in och rösta på henne här!
.


wanna work, need to work!

.
Efter tre dagars ledighet så ska jag äntligen jobba. Snart ska man ut och söka nya jobb också .. Samtidigt som jag lääängtar till vintern och österrike, så är det tråkigt när sommaren börjar ta slut enbart för att då slutar jag på hamnkrogen .. Det bästa jobbet jag någonsin haft, men nästa sommar blir det tillbaka dit förhoppningsvis :)
.
Idag och resten av veckan ska jag iallafall jobbba på hampan, i måndags var jag ute och sökte lite jobb och på måndag blir det samma sak igen. Jag har kommit fram till att jag ska ha en bra summa på mitt sparkonto innan jag åker till österrike .. Så jag vill verkligen jobba röven av mig och ha så kul där och kanske en tid efter säsången också :) Vet någon kanske en ledig tjänst någonstans ? ;)


answers to ur questions.

je  (peacemoment@hotmail.com) om fisheye:

du har ju fisheye i kameraaaaan??:)

 

Answer: Inte jag som tagit den bilden om det är det du syftar på :) Ska beställa det snart tänkte jag.

 

 

Anonym om damn, u look good!:

Vad kostar det för dig och göra extensions på catflash? Vore tacksam om du kunde svara. Kram

Answer: Jag har 125 slingor. Så det kostar 4300 :) värt var enda krona!

 

 

 

Anonym om i love u til the end of the univers!:

Var åt ni någonstans och vad beställde du? Ser gott ut!

Answer: Hjalmars Kök :)we took a trip to brooklyn.

.
.
.
.
.
.
.
.


Kanye west in Cph

Kanye west yesterday: Även om det regnade så hade vi det sjukt mysigt! Skönt att komma bort och göra något annat än att bara sitta i helsingborg. Först så gick vi en sväng på ströget. Kollade lite i affärerna, och hittade en tjock tröja. Svin fin! Det var så kallt ute också det var prio ett och hitta en tjocktröja. 11 grader. HÖSTEN ÄR HÄR! och det bertyder att det snart är vider, och det betyder att det snart är österrike. Och det gillar jag :)
Efter vi hade gått och kollat i affärer ett tag så tröttnade vi på det. Så gick in på Guiness museet! Där spenderade vi en timme, sen gick vi bort til tivoli och mötte upp min syster. Satt och snackade skit ett tag, sen började konserten. 10 000 pers. Trodde inte det skulle vara så mycket folk. Dock hade tivoli förväntat sig 30 000. Så det var väl inte så mycket med 10 000 endå. Min syster och hennes kompis ville stå långt fram. Så de började trycka fram sig. Medans jag och P gick runt allt och stod på en trappa och såg jätte bra. Jag klarar ju inte av att stå i en stor massa med människor utan att få panik numera. Så ville inte riskera det .. vid 00 så sprang vi till tågstationen. Hittade inte tåget som skulle ta oss till helsingör. Vi går ner på en annan perrong, då ser vi tåget till helsingör, så börjar springa och hinner på tåget i sista minuten :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


how cute is this !?A sunday in the wild.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


My day off.

.


history

hej och välkommen till helsingborg. Nu ska jag berättta en berättelse för er!
Jo, såhär var det.
Gud skapade världens på 6 dagar. Den sjunde dagen skapade han för att vila på .. Och helt plötsligt slog det honom. "vart ska jag placera alla världens idioter". Och då fick han börja jobba igen för att komma på en plan för detta. Han började med ett namn på stället. Han satt och luskade fram och tillbaka mellan olika namn, men kom till slut fram till hellsingborg.
Hellsingborg skulle finnas till för de människor som inte kunde socialisera sig någon annan stans och helt enkelt var helt inkompetenta på livet. Även så kallade "vet du inte vem jag är" hybris personer.
.
En person som måste slänge upp "vet du vem jag är" i en diskussion för att de tror att det kommer sava deras ass. Telepoterades på direkten till helsingborg.
.
där har ni en historia att prata om ..


sunlight!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
STANS BÄSTA CARPACCIO!


FERSTIVAL!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


RSS 2.0