snowman:

.
händer inte så mycket mer om dagarna för mig nu .. bara jobb! Väldigt svårt är det!  baren i sverige kan jag, men här är det helt annorlunda. Det är på ett annat språk, massa konstiga drinkar som de hittat på själv och massa konstiga saker. Men jag lär mig, och hoppas påa tt det blir lite lättare snart ..
Ikväll ska jag jobba igen. Börjar klockan 18. Idag har det kommit en massa turister och det skrämmer mig lite att vi faktiskt kommer ha mycket att göra ikväll. Förhoppningsvis är det lite lättare ikväll i och med att det inte bara är tyskar som kommer vara inne på rossini ikväll :)
Imorgon är jag iallafall ledig. Ska försöka åka upp på berget då !
.
Igår fick jag nog världens bästa present av mamma. Att hon ska betala min hyra här i söll fram till april. Det var en jätte bra julklapp :) I förrgår var i utanför salven och byggde de två fina snögubbarna som ni ser på bilden :)
Nu har jag precis ätit upp min frukost på ett ställe här i stan och skypat med mammsen ett bra tag också.  Så nu ska jag hem och städa :) HA DET SÅ BRA HEMMA I SVERIGE!KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0