yesterday.

Igår:
Jag vaknade redan vid 09 och ringde till hanna och tyckte att hon skulle gå upp för jag vart sjukt uttråkad av att bara sitta här hemma och glo. Men hon sov, så vi möttes i stan först vid 12. Åt en super go lunch på papi då. Och sen blev det att sola. Riktigt skönt var det. Det som är mer skönt är ju att man inte ser ut som ett vandrande lik längre :p
Sen sprang jag bort till min frisör och plockad ut mina extensions och sen sprang jag till min andra frisör för att bli blond igen. Och det blev hur bra som helst :) Kommer bilder sen! Sen gick jag bort till pappa och lekte lite med lil brossan och åt en go middag. Nör jag kom hem så somnade jag på DIREKTEN!
.
Det är verkligen skönt att ha fått tillbaka dygnt rytmen. Men att somna klockan 8 på kvällen och vakna 9 på morgonen. Det är inge kul. Och igår somnade jag 22 och nu har jag precis vaknat 8 på morgonen. Nej, jag hade väl iallafall kunnat sova till 11. Så ikväll ska jag försöka vara uppe till iaf 03. Men det får vi se hur det kommer att gå :pKommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0