Lets shred this mountain

Sitter och försöker hitta en grym bräda på internet just nu. Och då saknar jag rätt mycket att vara uppe på berget!!
.
.
.
.
.
.


feeling better.

Mår mycket bättre idag faktiskt. Lite ont i huvudet fortfarande. Men hoppas på att det lägger sig snart. Idag ska det bli en lugn dag kanske. Kanske går en sväng på stan, men ingen alkohol idag inte! Då kommer det bara bli värre och det vill jag inte. Denna veckan har inte varit så bra för mig jobbmässigt. Hatar att må dåligt!


this sucks.

.
Somnade på direkten när jag kom hem innan idag. Och sov i två timmar .. Så även om jag känner mig helt sliten så är jag inte trött längre!
Innan jag somnade så drack jag ett pulver som vi köpte i österrike som ska hjälpa mor förkylningar och liknande. Man häller ner det i varmt vatten och dricker det rakt upp och ner. Sen svettas man av allt. Vaknade upp och kände mig som en vatten pöl, vilken jag gör lite nu med. Men det funkar verkligen. Ska ta en till kopp lite senare när jag börjar bli trött. Så får jag hoppas att både huvudvärken och lite av förkyldningen har släppt tills imorgon.
.
Suger verkligen att sitta inne när det har varit så fint väder. Kan tänka mig att många är på sirocco nu och har det trevligt .. Och jag sitter här. Buh!


just a few from yeterday.

.
.
.


Some good movies:

- Letters to God
- Sucker Punch
- Hall pass
- The way back
- The next three days


u are a letter .. Written not with a pen and ink but with the spirit of the living God ..

.
En jobb dag, blev till en sitta inne dag .. Har haft mega huvudvärk hela dagen. Och när jag kom till jobb så fick jag en panik attack på direkten. Jobbigt .. ! fattar inte varför jag har börjat få det så mycket det senaste året!
Nu är huvudvärken lite bättre, men jag känner fortfarande mig helt slut i kroppen. Får hoppas att det blir bättre tills imorgon.


think im suppose to go up and go to work now ..BRILLIANT!thoughts

 1. Vissa vakter här i stan borde inte vara vakter.
 2. Måste sluta äta ute så ofta.
 3. Spara mer pengar.
 4. Få mer pengar i lön.
 5. Vilket leder till att jag måste jobba mer.
 6. Många här i helsingborg lider av helsingborgssyndromen.
 7. Filmen Sucker Punch är jävligt bra.
 8. Kolla även på filmen Hallpass.
 9. För den är rätt bra.
 10. Solen och sommaren börjar komma.
 11. Men jag vill ha ett berg med massor av snö på.
 12. Måste köpa en ny bräda.
 13. Måste köpa ett fisheye (vet någon vart man kan hitta till bra pris?)
 14. Måste köpa ett stativ till kameran.
 15. BEHÖVER KOMMA BORT FRÅN HBG FÖR EN HELG.
 16. Ska vi åka till skara sommar land eller ?

 1. Some guards here in town should not be guards.
 2. Must stop eating out so often.
 3. Save more money.
 4. Get more money in salary.
 5. Which means that I have to work more.
 6. Many here in Helsingborg Helsingborg suffering from syndromes.
 7. The film Sucker Punch is damn good.
 8. Check also the video Hall Pass.
 9. For it is quite good.
 10. The sun and the summer starts to come.
 11. But I want a mountain with lots of snow.
 12. Must buy a new board.
 13. Must buy a fisheye (know anyone where to find a good price?)
 14. Must buy a tripod for the camera.
 15. NEED TO GET AWAY FROM HBG for a weekend.
 16. Shall we go to the country or group of summer?


saturday/sunday: Morning city golfing with coins.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


midsummer. Thank u Jack Daniels.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


thursday: day in malmoe.

.
.
.
.
.


love my new long hair!no need to say no more.damn, u look good!

.
Vart uppe 1000 idag och satte i extensions hos katta på CatFlash. Snällt att hon kommer in på midsommar bara för att fixa mitt hår :) Älskar att ha långt hår! och har saknat det jätte mycket!!
Sen har jag hunnit med och sola lite också. Så man kan se lite fräsch ut :) Sommar fräsh!
.


Got the paycheck! CHECK!for those who fight for it. life gives them a favor!

.
Idag blir det att åka till malmö. Ska försöka hitta något fint någonstans .. :p Klarar inte av shoppingen här i helsingborg. Tråkiga affärer bara. Det bästa hade ju varit att åka till Köpenhamn, men det orkar jag inte och malmö ligger närmre! Ska även försöka hitta ett fisheye objektiv till min kamera. Har även fixat ett stativ till den nu också. Detta kommer bli så grymt! Kommer ha mega många coola bilder att visa framöver om jag kommer över ett fisheye. Bilder från dagen kommer upp lite senare :)


where is the piggybank ?

.
Måste verkligen börja spara pengar. Lönen har precis trillat in på kontot, och några tusingar åkte nu över på sparkontot på direkten. Sommaren är snart slut ju .. Och vart ska man då jobba ? Ska inte försöka röra pengarna för ens jag har kommit till österrike. Men hm .. får se hur det blir med det. Tanken på att man bara får tre löner till skrämmer faktiskt mig lite .. :s


save all ur money.

.
haha, the yellow one looks stoned!
.
.
.
.
.
.


longboarding!

.
Är pengarna värt det är frågan .. Är sjukt sugen på att skaffa en, men vet inte hur mycket jag kommer använda den .. :(


happy b-day!

Igår vart jag på en alkoholhantering kurs med jobb. Inte kul alls .. Men det kan vara bra att ha i bagaget! satt där i 6 timmar och försöka suga åt mig så mycket information som möjligt!
.
Efter så mötte up upp det andra gänget på hampan för att fira johan som fyller år idag. Sen vi som hade varit på alkohol kursen firade att vi hade tagit studenten!
.
.
.
.
.
.


i fucked a parrot once ..a little somthing somthing ..

'


how about that ?!a wanna go to neverland!

.
tanken är rätt så sjuk att man faktiskt kommer bli gammal någon dag. Därför tycker jag att man ska hitta på så mycket som möjligt innan man till slut sitter fast i en stol. Jag har alltid gillat att resa mycket och tycker om att hitta på saker hela tiden. Någon dag inne i sängen behöver man lite då och då! men för det mesta så vill jag hitta på saker. Är sjukt sugen på att åka någonstans nu. Och att åka "utomlands" till danmark räcker inte. NEJ! jag vill till skara sommar land NU! kommer säkert inte bli förens om någon månad. Men jag är riktigt sugen på det nu. Så kan det fina vädret bara komma fram i en vecka, så vi kan åka dit! och leka av oss lite .. eller jag behöver ialla fall leka av mig lite ... !


smoking kills .. but it dosen't look that bad ...boarding trough town.

uppdateringen är lite dålig. Men jag gör mitt bästa .. Nog om det nu, här får ni en hel drös med små inlägg istället. Inga nya foto har jag. För jag har bara jobbat de senaste dagarna. Även om vi hade haft några roliga foton där ifrån med. Så finns det ingen som kan ta dem .. :p
.
Jag har ett tag nu tänkt att jag vill köpa en long board. Problemet är dock att de är väldigt dyra. Och jag vet inte om jag någonsin kommer hinna använda den. Borde kanske spara de pengarna och köpa en snowboard istället. Men tror att en long board hade varit sjukt gott på en varm, solig och LEDIG dag :) hehe!
.


fisheye

Något sim jag verkligen vill ha till min canon G12, är ett fisheye objektiv. Hade kunnat bli sjukt grymma bilder med det. Och om det nu blir örike i vinter igen. Så hade vi kunnat få ihop en massa mega bilder om jag hade ett fisheye till den. JA, måste införskaffas!
.


WTF!?sunday.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


dagen i bilder:

.
.
.


pollypedia

.
Alla mina vänner tycker alltid att jag har en korkad och en vrikad åsikt om allt! I många diskussioner så bjuder jag bra mycket på mig själv och säger eller gör det jag vet de kommer tycka är kul. Så nu ska jag börja med pollypedia. Jag kommer dra upp vissa nyheter och andra samtals ämnen. Som jag tror kan bli jävligt kul att läsa. Men ni måste förstå att detta kommer bli väldigt mycket blondin över det hela. Men, jag bjuder på det för jag tror att det kommer vara sjukt underhållande. Så om vi ska börja med något. Kommentera med ett ord eller en åsikt eller bara en simpel nyhet som jag ska börja skriva om, så vi får det att rulla på. Det hade väl varit kul ? :) Så kör på!!


blow the whistle

Då bloggar vi igen ..
.
Har jobbat enda sen i onsdags. Och det har varit bra mycket att göra hela helgen = Bra dricks! alltid gott med gratis pengar ju :) Men igår vart jag ledig och nu är jag ledig i 3 dagar. Väldigt skönt i en vecka som denna faktiskt. Orkar inte med studenten! hehe, men kul för dem! Jag måste verkligen köpa öronproppar. Kommer verkligen behöva det på fredag tror jag .. Men står någon med en viselpipa och försöker beställa så kommer jag trycka ner den i halsen på dem!
.
Jag när jag tog studenten.


RSS 2.0