quit ur job, and by a ticket!

.
Nu är jag helt färdig packad och klar. Ska försöka få några timmars sömn innan jag ska köra hemifrån kl 04. Mamma är så snäll och följer med mig till flygplatsen. Vet inte vad jag hade gjort utan min älskade mamma!!
.
Jag trodde verkligen att jag skulle ha övervikt i väskan. Men icke. Har dock 4 kilo med grejer som är till ,. Ska ju kunna få hem mina snowboard boots sen också. Så ja .. 20 kilo. Det är fan inte mycket .. men men, vad ska man göra ?
Jag vart och solade innan idag också. blev röd om nosen igen. Inte alls vanligt för mig .. Det lägger väl sig imorgon eller så!
Jag ska försöka slänga iväg ett inlägg innan jag sticker hemifrån inatt också. Annars så hörs vi nog först på onsdag. Tänkte säga tisdag. Men då kommer jag inte ha tillgång till internet då det kommer vara folk i hela byn hela dagen. Jag sitter ju inne på en pub och bloggar. Har inte internet i lägenheten därför det blir så dåligt med bloggandet. Hade jag haft internet hemma så hade det blivit massor. Men jag ska försöka blogga iaf en gång om dagen .. Och då slänger jag upp en massa inlägg och några tidsinställda också, då ni får några lite då och då :)KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0