belive u me

Tisdag:
I och med att det inte var så många resturanger öppna, så gick jag och _ till utposten och åt istället. Efter det mötte vi upp alla andra på hampan och hade lite mys. Sen vidare till mogwai där det blev lite vildare och sen vidare till sirroco där det blev ännu vildare. Gott hade hela övervåningen för oss själva. Det bästa av allt faktiskt ..
Onsdag:
När jag vaknade, så kan jag fan inte säga att jag mådde bra. _ berättade att jag tydligen hade druckit tolvor och då kutade jag in på toaletten. Efter det mådde jag lite bättre. Nu skulle vi till LAGER 157. Självklart så hade jag ju fått böter på bilen också. JÄTTE KUL! äe, det var det inte. Den påvägen ut så går TT's bil i sönder. Tyckte så synd om henne, men kunde endå inte sluta skratta. haha! förlåt TT. Men efter många om om men så kom vi ut till LAGER 157. Hittade många fina saker .. Efter det en snabbis in på väla. Och där hittade jag några saker med. Men fick panik på att vara på väla så vi stannade kanske bara i 30 minuter.
.
På kvällen så hade vi bokat bord på Hjalmars Kök. En romantisk middadg för tre :) hehe! Men maten där får jääätte många pluspoäng. Ska dit snart igen och äta. Så det remomenderar jag :)
Sen var resterande av kvällen rätt lugn :)

(tog inga bilder :( Men idag har jag fått min nya kamera, så nu kommer det snart komma upp lite fler bilder)




Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0