arbetsförmedligen:

Idag så satte jag klockan på en vettig tid. För att jag skulle upp och gå till arbetsförmedligen. Hatar att gå upp på morgonen för att man ska till arbetsförmedlingen. Allt annat kan jag sätta klockan för att gå upp för .. Men arbetsförmedlingen. Gör ont i hela kroppen bara jag säger arbetsförmedlingen. Ialla fall .. Jag har gått där sen jag slutade på hamnkrogen i hopp om att jag skulle kunna få lite pengar ifrån akassan! jag har fått massa papper hemskickat och jag har skickat iväg en massa papper. Detta har jag då gjort i ca 2 månader. Idag när vi är där visar det sig att jag inte ens har villkoren för att kunna få pengar ifrån akassan .. Och nu får jag istället betala pengar istället för att få. VAD FAN HÄNDE DÄR!?
Arbetsförmedligen har lurat mig .. De har sagt att jag har haft vilkoren och ska skicka in papperna till akassan. De har också sagt att jag ska bli medlem hos akassan som kostar 137 kr i månaden. NEJ!
pratade med akassan idag, arbetsförmedligen får inte ge ut uppgifter om vad avgiften är. Och den är verkligen inte 137 kr, utan bra mycket mer man får betala i månaden. Så de har kommit på den summan själv!
Arbetsförmedlingen gör verkligen ingen nytta. De lurar människor, och ja .. Att lura människor räcker väl! Så nu får jag inga pengar .. Jag har sprungit runt och yrat med en massa papper till mina gamla arbetsgivare och belastat dem med massa papper som nu inte spelar någon roll alls. Hade de inte bara kunnat kolla igenom mina papper, och sen skicka hem ett brev till mig "NEJ, du har inte vilkoren för att få pengar från oss"
De från akassan kollade på mitt fall idag. Och det sa jag också till dem, att den enda anledningen till att de tittade på det idag, var för att jag faktiskt ringde till dem och frågade om vad fan som hände.
Men nej, nu istället för att bli rikare, så blir jag fattigare .. Jag funderade på att ringa och prata med chefen på arbetsförmedlingen och chefen på akassan för att göra detta rätt. Men orkar verkligen inte lägga ner mer energi på detta. Kommer iallafall aldrig gå till arbetsförmedligen igen och be om hjälp ..KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0