Carpaccio helsingborg:

HJALMARS KÖK: 5/5
Denna är en av de carrpacciona som ligger på min topp lista här i helsingborg. Detta var också den första jag åt sen jag och carrpaccio fann varandra i österrike. Jag tyckte att det var väldigt annorlund med pinjanötter och tryffelkräm på. Men när tallriken väl kom ut. Så var det det godaste jag ätit. Att lägga på pinjanötter och tryffelkräm. Till fick man bröd, och jag fick be om balsamico och olivolja, precis som jag vill ha det!
.
MADAME MUSTACH: 5/5
Här har de också pinjanötter, men iställer för tryffelkräm, så har de tryffelsås. Vilket gör det hela lite bättre. För då blir den inte så mäktig .. Super god och ville verkligen inte att den skulle ta slut för den var så god!!
.
SIRROCO: 5/5
Tryffelkräm, men istället för pinjanötter så hade de valnötter. Det var något som ingen annan har i stan. Så + i kanten för det. Och det smakade väldigt bra! det jag också gillade med sirroco var att de serverade det med balcamico på. Och man fick mycket mat på tallriken också. LOVE!
.
BROOKLYN: 3/5
Inga pinjanötter och ingen tryffelkräm. Jag saknade faktiskt det. De körde också på lite tjockare skivor, och jag gillar dem lite tunnare. Men den gick ner endå. Men vi tipsade om pinjanötter och/tryffelkräm :)
.
SILLEN OCH MAKRILLEN: 1/5
Alldeles för mycket tryffelkräm. mandlar. Hade inte balcamico att erbjuda. Ingen kärlek. inte alls nöjd.KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0