Dr. Conrad Murray:

För någon vecka sen så sändes Dr Conrads (michael jackson's läkare) rättegång. Och idag ska han så sin dom.
Jag tror faktiskt inte att det var hans läkares fel att Michael dog.
Michael Jackson är verkligen min Gud. jag tror inte på något som median har sagt om honom, men jag tror på att han hade problem som liten. Hans pappa har gjort djupa sår i hans själ. Och som michael själv sa "jag vill bara sova"
Juryn i denna rättegången säger att de tror att Dr Conrad är skyldig. Jag tror att fansen, juryn och alla de andra inne i rättegångs salen tror att det är michael som sitter där inne. Jag tror att allt detta är en olycka.
Michael fick sina sömn medel. Men hans läkare vägrade att ge honom propofol. Som Michael hade använt mycket innan och det fick honom att somna. Hans läkare forsatte att säga nej. Men sen gick michael in i sitt "hemliga rum" där ingen förutom han själv fick vistas och tog propofol själv .. Och somnade! och tyvärr vaknade han inte upp igen. Detta är en stor STOR tragedi. Men folk måste förstå att detta kan vara michael's verk själv. Jag tror absolut inte att han hade velat att all denna hysteri skulle komma. Och inte heller att hans läkare, som var hans enda vän skulle sitta inne i fängelset. Jag tror att detta är en olycka. Jag tror att många tror samma sak. Men det spelar ingen roll för det är juryn som bestämmer. Idag ska vi få se om Dr Conrad får 4 år. Eller vad som kommer att hända ..
.KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0