monday:

oj, igår var jag inte vaken i många timmar. Tror att det blev max 6 timmar som var var vaken. Vaknade vid 1730, och sen somnade jag runt 23. Vaknade igen vid 4, somnade igen vid  5. Upp vid nio, somnade om. Och sen vaknade jag igen vid 15. Och jag är fortfarande helt slut i kroppen. Det var längesen jag kände mig riktigt pigg och vaken, antingen så sover jag för mycket eller så sover jag för lite ..
Just nu så ligger enzo och snarkar i mitt knä, blir lite sugen på att somna om jag med. Men nu ska jag fan vara vaken!! Ikväll så ska vi bowla, sista tävlingen idag.
Imorgon så ska jag upp i tid. Ska iväg och uträtta ett ärende, som jag ska ha gjort nu i två månader. Först blev det avbokat, och nu kommer det egentligen inte bli av imorgon heller. Men jag ska befinna mig på plats vid 1100, för att få höra .. Nej, vi måste boka om. Och detta är sista gången jag kan delta. Jaja, tycker bara det är lite irriterande att folk inte kan ta sitt ansvar .. SLUTA SURA BÖRJA TURA!
Mina glösögon har även kommit :D Ska hämta dem imorgon när jag är färdig med vad jag ska göra imorgon. Och då ska ni också få en bild på dem :)KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0