onsdag:

.
.
.
I onsdags så gick vi till sirocco och åt! Världens godaste mat .. Kul att äta på sirocco också. Är lite som ett andra hem för oss .. haha! Och personalen är så trevliga också. Kan bero på att vi känner dem, men om du inte känner dem, så lär du nog känna dem rätt fort, för de är så snäll :)
Dagen till äran, så åt vi carpaccio (ska göra ett inlägg sen om carpaccio, men tanke på att vi nästan ätit det på alla ställen som säljer dem) till förrätt sen tog vi tapas till huvudrätt, vi var tre stycken som delade på dessa tapas hinkarna, och det blev till och med mat över. Och alla vi tre är rätt duktiga på att äta. Dessa hinkarna kostade 288 kr. Vilket är ett väldigt rimligt pris för så mycket mat och så god mat :) och sen tog jag en marängsviss (stavas) till efterrätt :)
.
Senare på kvällen, så skulle jag och p jobba. Blev mycket mer folk på monky än vad jag trodde att det skulle bli :) Kul att det har börjat dra igång nu.
.
Idag så blir det jobb på två olika ställen :) Först jobbar jag på madame, från 17-23, sen monky från 23-03. work work work :)
.KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0