saturday:

Även om det kändes som en söndag igår, så fick jag lördags känslan när jag kom till jobb :)
Innan jobb så var jag hemma och mös med mammsen lite. Åt god mat och snackade lite skit .. Har även börjat lägga fram lite sakern nu som jag ska packa. haha! åker om 17 dagar och jag har redan börjat packa lite. Men jag älskar att packa :) Och jag vet också att jag kommer vilja ta med mig så sjukt mycket och att hälften inte ens kommer få plats i väskan, så då är det lika bra om man börjar i god tid.
Mamma var sen snäll och körde mig in till stan igen.
Väl på jobb så var det rätt lugnt .. Hade en jätte söt tjej som kom fram och berömde mig för min blogg :) Älskar verkligen när folk gör det, och att människor verkligen vågar berömma andra människor för saker. Det är inte många människor som gör det .. Jag gör ofta sånt! De bloggarna som jag läser, hälsar jag mer än gärna på. Och kommenterar något kul som jag har läst i deras blogg .. Vissa blir chokade och andra väldigt glada. Därför tycker jag att det är kul när folk vågar kommer fram till mig! Så jag tackar er för det, och jag vill att fler av er ska komma fram och hälsa, speciellt när jag sitter i inträdet/garderoben på monky :)
.
Jag och vakterna brukar alltid gå in på mezo och få kaffe och varm choklad, men igår så hade de redan städat maskinerna, men då får vi istället världens godaste kaka .. Jag är inte mycket för kakor och bakelser, men denna var verkligen jätte god .. Typ mjuk pepparkaka, men grädde och kokos på. MUMS!
.
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0