i fucking love her !!fact.CatFight:

.
Japp, fredagen kvällen då .. Jag orkar inte riktigt skriva om det, men det verkar vara på allas läppar just nu. Personen i fråga som slog mig, hade råkat ringa en bekant till mig, så hon har allting inspelat på sin telefon. Rätt kul att lyssna på det, för nu har personen som slog mig skämt ut sig ännu mer .. Jag tycker att det är jätte tråkigt när folk ska gå runder och slåss. jag slår aldrig någon. Men jag försvarar mig .. och om jag tvingas slå någon för att försvara mig själv, så är det de jag tvingar mig själv till att göra. Även om jag försökte gå ifrån bråkat, så lät inte den andra personen mig göra det. Utan går framför mig och förtsätter att provocera mig. Sen att jag får ett slag på strupen och tröjan halvt sönder dragen .. då tröttnade jag och gjorde vad jag behövde göra för att försvara mig!
.
För ett par år sen så var jag super aggresiv, och jag är jävligt glad att jag har kommit ifrån det. Så hade detta bråket händ för 5 år sedan, så hade det blivit svart för ögonen på direkten, och jag hade matat slag på personen .. Men nu ser jag hellre att man ter sig verbalt istället för med våld. Synd att inte alla ser det så. För hade folk gjorde det, så hade jag inte blivit slagen i fredags och mycket saker hade varit mycket lättare. Men sen folk som inte är så intelligenta använder våld istället, för att de vet inte hur de ska prata, eller helt enkelt inte har något bra att säga. SYND!


berättar mer lite senare idag när jag vaknat ..vill du ha en cigg till din jack daniels ?

Nu är det halloween helgen .. Så ikväll så ska jag och p klä ut oss, till ett ciggpacke och en flaska jack daniels :)
.


157

.
Igår efter vi hade fixat med passen så åkte vi ut till lager 157, inte så mycket nytt! Men jag köpte iaf en t-shit, ett SKRIK rosa underställ :) body butter och ett par trosor. P handlade 10 par kalsonger, 2-pack strumpor och ett par baby rosa converse. Han är lite avundsjuk på mina neon rosa som han köpte till mig förra vinter, och baby rosa är det närmsta han kan komma. Så skönt när man äntligen hittat ett par converse, och jag är den enda i stan som har just den färgen :)
Efter 157, så körde vi till en sport outlet som låg precis över gatan. hittade världens finaste addidas jacka! Som jag fick av mormor, hon var inte med. Men hon hade sagt att jag skulle ringa om jag hittade något super fint. Denna jackan var inte mycket billigare än i en vanlig sport affär. Sparade bara 80 kronor på att köpa den där. Och när jag gick runder och kollade på alla priser där så kändes det som om jag var i en vanlig sport affär och inte i en sport outlet ..
.
Kvällen spenderade jag ute i viken med hanna som är hemma ifrån london. Sen åkte jag till bowlingen och mötte upp gänget. Sen vidare ner i stan! En jävligt dryg kväll i stan får jag säga. Torsdagar är inte var det en gång var. Och nu när jag inte dricker så mycket, mest redbull .. Så orkar jag inte prata med massa nobodys som är för fulla för att veta vad som är upp och vad som är ner. Så jag var grinig hela kvällen, men till slut gick vi hem och somnade gott i sängen.


TRADERA!

http://www.tradera.com/listing.mvc/itemlisting?ftgnr=977697
Har lite saker inne på tradera just nu :) Så in och buda med er. Sakerna går ut imorgon kväll!!


passport

Inget farligt på polis huset, skulle bara fixa nya pass :) Får hålla tummarna på att vi får dem innan vi åker .. Det är ju massa strul med passen nu tydligen :S tar lite längre tid att få dem.
.


G' mornin.

.
Precis gått upp. Och detta är tidigt för att vara mig .. Rätt sjukt! Men jag brukar gå upp vid 15 tiden annars! Men idag ska vi hitta på saker. Nu ska jag först till af och gå på ett möte, inte det roligaste jag kan göra, men det måste göras. Sen ska jag plocka upp p för att vi ska ut till lager 157, fast först så ska vi till polishuset .. Mm!


tattoo.

.
Nu när p har börjat med sin tauering så blir jag riktigt sugen .. Jag har 5 stycken som jag vill göra. Och dessa tatueringar har jag funderat över i typ 4 år. Jag har inte en enda just nu .. Men jag har alltid gillat tatueringar, det är väl också anledningen till att jag har 5 jag vill göra nu .. buhu! VILL GÖRA!
.playday:

Söndags var helt sjukt! jag har aldrig varit med om detta innan, och att det var så jälva mycket folk i stan. Helt sjukt!
Monky på kvällen var helt galet, katastrof mycket folk. Och hela kvällen gick hur bra som helst. Hoppas att man får se många av er denna helgen med :)
.
i måndags, tisdags och idag så har enzo varit här och myst med oss .. Världens goaste!
HAr inte så mycket mer att blogga om .. Imorgon ska jag ut och röra på mig så tar med kameran då :)
.
han vägrar att leka med sina egna leksaker ..


Hallooween at tivoli:

.
.
.
Igår var jag, pappa och lucca på tivoli i Köpenhamn. De har ju halloween där nu, så det var kul att se hur mycket de dekorerar hela tiovli :) De måste lägga sjukt mycket pengar på det! Men så mycket folk som det var där, så bevisar det ju bara att de går + på att lägga ut så mycket pengar på dekorationer :)
.
På kvällen så var det jobb på monkey, väldigt bra kväll :) tackar alla för det! Och dricksen blev väldigt bra. Får bra med pengar och konstiga saker, som igår fick jag rikskuponger. haha! Alltid bra att ha antar jag ? :)
.
Ikväll så är det ju GuldFest, och då har även monkey öppet. Så kom dit och apa er med oss. Tror det kommer bli en helt sjuk kväll .. Ikväll så har jag hand om kassan, och jag ska fan ta med dricks skålen ut där .. Garderoben för smycka sin egen dricks skål. Så många hjärtan jag ritat på den skålen, de hjärtana är ju från mig till er. Inte från någon annan till er ;) haha!
.


for my iphone

Min iphone har fått lite lyx behandling nu .. Ett skydd för skärmen, och et super snyggt skal till den. Som också kommer skydda den en hel del :)
.


the tickets are now booked!

.
Nu är biljetterna till österrike bokade. Blev 500 kr var för att åka från helsingör till kufstein :) Billigt och jävligt bra!
Så den 30onde så lämnar vi sverige för österrike i 5 månader. Helt plötsligt så blir jag jätte stressad. Saker som jag måste hinna fixa, känns som om jag har masser med saker som jag måste hinna. I själva verket så är det inte så mycket. Men ja, jag vet inte! jag blir helt hajpad :p
Ska också bli spännande och se hur vår lägenhet kommer att se ut. Den måste vara tillräckligt stor så att mamma kan komma ner och hälsa på med. För sån mamma gris som jag är .. Så klarar jag inte av att vara utan min mamma i 5 månader!


a wow-moment!

har precis kollat på Kim Kardashian bröllop. Helt magiskt! det är verkligen bröllopet av alla bröllop!!
Jag blev sjukt sugen på att gå på en bal, eller ett helt magiskt dröllop! Vill snugga till mig så mycket, på ett elegant och kvinligt sätt som man inte kan göra varje dag, eller varje gång man festar. Jag är sugen på ett nytt WOW-moment. När jag tog studenten förra året och gick på balen. Då hade jag ett wow-moment. Det har inte så classy uppe på syndspärlan. Men hela dagen när man gjorde vid sig och när jag sen står på sundstorget. Då var allt parfekt. Jag hade min mamma där som hjälpte mig med allt, och mina underbara vänner. I need one more wow-moment. And it is NOW!
.


Tatto day:

Imorse så kom lille enzo som planerat. han är så go :) Vi nannade i 1,5 timmen. Sen upp och göra vid sig för att vandra upp till tim, för p började ju med sin helarms tatuering idag :) Enzo tyckte att det var jätte kul att vara där .. Efter ett tag så deckade dock både han och jag i soffan. Tim hade också två kamilonter, det upptäckte enzo efter två timmars tid hos tim. Då började han skälla jätte mycket, han har ju aldrig sett något sånt :p
P's arm kommer bli svin cool. Idag så la de bara konturerna, har lite kvar. Men det får de ta nästa gång. Efter att p suttit ner och blivit tatuerad i 5 timmar så blev man lite trött .. Tim blev nog rätt trött i huvudet också!
.
.
mat .. ? ÖRK!
.
.
Börjar med att skissa upp allt på armen ..
.
.
Trött vovve!
.
Så vi gick ut för att få lite luft och köpte lite mat :) MUMS!
.
.
.
Fisheye ;D kanske inte svin bra. Men endå coolt :)
.


my answers to you.

Anonym om MONKEY::
Jobbar du på MONKY eller MONKEY? ;)

SVAR: Det finns bara en apa i stan, och där jobbar jag ;)

Anonym om New stuff from fanny::
Vad betalade du för västen och scarfsen? :) skitfiint

SVAR: Det är orelevant vad det kostade i och med att jag köpte det begangnat :P
kan väl säga att jag fick allt (skarfsen, västen, jackan, och tröjan) för en rimlig peng :) MEN TACK SÅ MYCKET!get me some inc:

Idag har jag gjort NADA. Men imorgon blir det en späckad dag. Enzo kommer vid 09, sen vid 1030, ska vi upp och göra vid oss för dagen. P ska nämligen börja med sin helarms tattoo imorgon :) Och jag insisterar på att följa med, för jag tycker att det ska bli kul att se och så ska jag ta en massa bilder också. Så där kommer vi vara i 6 timmar. Sen får vi se vad som händer på kvällen :) Men lovar er bilder, och ska tvinga p att ta några coola bilder på mig när vi går till tatuerings studion imorgon!!
.


lose.

jag har alltid gillat lösögonfranser. Och den senaste tiden så har jag använt ett par som är svin bra. De jag köpt innan har jag köpt inne på kicks och h&m. Men dessa som jag har nu har jag köpt på tradera. 70 kr för tio par. Limmet har jag köpt på kicks och det är hur bra som helst. Dessa ögonfransarna från tradera är mycket mjukare. Så det händer inte att de lossnar ifrån ögonlocken, utan de sitter på hela kvällen. Och det är ju precis så det ska vara :)
.


Rookie league.

Bowlingen ikäll gick bra. Men vi vann inte .. Men vi spelade endå väldigt bra :) Jag hade kameran med mig upp för jag skulle fota till gruppen på facebook, så blev en del bilder. Men vet inte hur intresserade ni är av bowling eller om ni bara blir glada för att jag lägger upp några bilder. Så hoppas jag gör er glada genom att lägga upp några bilder iaf :)
.
.
.


ENZO the daaawg!

Idag har lille enzo varit här :) Ska passa honom nu varje vecka. Super mysig liten kille .. Det första han gör när han kommer innanför dörren är att hoppa rätt upp i sängen och dyka rakt ner mot p's huvud och ska bädda där och ska slicka p i huvudet. hehe! SVIN SÖT! Vi somnade om och sen gick vi en go runda. Och när vi kommer hem igen så hoppar han upp i sängen och sätter sig på p's huvud och kollar på honom :) haha!
.


MONKEY:

.
Jobbat som vanligt i helgen :) på fredagen var det rätt lugnt, men på lördagen så blev det bra drag. Jag sprang runder själv innan och delade ut massa biljetter och många nappade :) Till helgen så blir det jobb då också. Och jag hoppas att lika många om inte fler människor kommer :)
.


3 years ago to this day. Still Miss You EVERYDAY!Wordfued.

.
Jag har alltid hatat wordfued, enda sen det kom! Min pojkvän har suttit och pillat med det hela tiden. Så jag har bara hatat det! :p haha! Sen nu för en vecka så så skaffade jag mig ju en iphone. YEI, nu är jag med i gänget! Och den färsta adden som laddades ner ar just wordfued. Provade lite, och nu är jag fast .. Igår natt när jag hade somnat, pojkvännen var fortfarande vaken. Så börjar jag vrida på mig, och dra i täcket, precis som jag letar efter något:
.
pojkvän - VAd gör du?
Me - Men jag måste lägga bokstäver ..
pojkvän - Va?
Me - Ja, men jag måste lägga ett ord .. (helt borta)
pojkvän - Men du behöver inte göra det nu, du kan göra det imorgon istället .. ?
Me - Ja, okej ...
.
hahah, sen vänder jag mig och somnar igen! BEROENDE ELLER?!


rookie league

.
Igår så vann vi näe vi bowlade. Sjukt att mina lagkamrater säger att det är jag som bär laget. haha! Sjukt att jag har blivit så duktig på bara någon månad :) Som Mohamed ali sa, "it ain't bragging if it's true" :)
Mitt snitt innan igår var 138. Men igår spelade jag så bra att det tror jag ligger uppe i 150 i snitt nu. SVIN KUL! hehe, för någon månad sen så hatade jag bowling. Men nu när man vet hur man ska göra och whoopar lite ass, så är det mycket roligare :)


Team Novac.

Igår: Hade endast sovit 2 timmar. Men klockan ringde 0930. Skulle till CPH för att träffa min kusin från rumänien :)
gick hem till pappa vid 10 och åt lite frukost och pratade lite skit med lill brossan, sen kom också mamma dit. Och då satte vi oss i bilen som tog oss till CPH. Det var kul att träffa min kusin, tyvärr så fick jag ingen bild med henne :( Det är helt sjukt hur duktig min lille bror är på rumänska. Jag fick ju aldrig lära mig när jag var liten, vilket jag tycker är väldigt synd.
Vi åt på samma ställe som jag och p åt på när vi skulle se kanye west inne på tivoli. Maten var lika bra som sist, och servicen var lika dålig som sist. Helt sjukt så kassa dem kan vara!
.
.
.
.
Vid 19 tiden så var vi hemma i helsingborg igen. Och då somnade jag på direkten, hann sova i två timmar sen var det att springa till jobb.


New stuff from fanny:

.
JACKA + SKARF!
.
.
VÄST!
.
.
MYSIG TRÖJA!


ULLARED!

Igår var det ullared för hela slanten.
Mötte mamma och mormor vid 13, sen körde vi. Tog lite längre tid för det regnade så fruktansvärt mycket. Men väl framme så hittade vi jätte mycket. Folk som har varit där den senaste veckan har sagt att de inte hittat någonting, men jag och mamma lyckas alltid hitta en massa med saker :)
.
TIMBALAND gummistövlar: 1700 kr
.
VÄRLDENS MYSIGASTE BARBAPAPPA: 99 kr
.
TRE COOLA TRÖJOR TILL P: 60 kr/st
.
BRITNEY SPEARS PARFYM: 119 kr
.
MORGON SKOR: 30 kr
.
SPRAY: 20 kr
90 st tottar: 20 kr
Body Butter: 44 kr
Deo: 10 kr
.
NESSESÄR, björn borg: 40 kr
.
MASSOR MED SMÅ PRYLAR:
.
SEN LITER MER:
Träningsställ: 200 kr
Hoodies Från Everest: 99 kr
Jeans: 129 kr
Jätte fin jacka: 449 kr
T-shirt: 49 kr
.
Påvägen hem stannade vi på MCD. Lite av en tradition nu mera när vi varit i ullared :) hehe


regnig dag!

Älskar när det regna .. Men idag skulle jag faktiskt ut på stan, och nu pallar jag inte längre ;p hehe! Skulle köpa walkie talkie's till mig och fannie som vi kan ha ikväll. Fannie sitter i kassan på monkey och jag i garderoben. Så vi sitter väg i väg, men en dörr ivägen. Så får öppna den hela tiden när vi ska prata. Så tänkte at det skulle vara smart med walkie talkies .. :P Och den skulle jag till 3 med. Och kanske skaffa en iphone ;p haha! Eller jag kanske går ut på stan endå . Blev rätt sugen nu även om det regna .. Hmm .. Får se hur jag gör!


serier.

TOP MODEL ALL STAR:
Detta är det bästa av allt .. De har samlat ihop alla de största personligheterna av de 16 säsonger som spelats in av top model. Och gör om allt igen. Drama drama drama säger jag bara :)
.
TERRA NOVA:
Någon har gått snett i nutiden. Så de bygger en portal som tar dem tillbaka 85 000 000 år till disnosarie tiden för att fixa det som gick fel en gång i tiden.
.
EUREKA:
De mest intelligenta människor i hela världen bor i denna byn. Och här gör det de sjukaste uppfinningarna och testar dem för att sedan skicka ut produkten i den vanliga världen. Men allting går inte alltid rätt till ..
.
2 BROKE GIRLS:
Endast sett två avsnitt av denna serien. Men fasnade för den på direkten. SE DEN!


Hello Tuesday!

Igår spelade vi ju i rookie league. Gick väldigt bra för oss individuellt. Men dem vi spelade mot var riktigt duktiga .. Så grattis till dem för att de vann. Men vi hade iallafall kul och det är det som är huvudsaken tycker jag :) Nästa måndag ska vi tävla igen.
Idag ska vi inte hitta på något. Efter at ha varit igång hela helgen så är vi stanna-hemma-ta-det-lugnt dag kommen. haha! :) Hoppas vi får en super mysig tisdag, vad ni än gör :)


MONKEY:

I lördags så jobbade jag på MONKEY. Vilket var svin kul! Kommer bli kul att jobba där tills jag och p åker. Vi är ett väldigt skönt gäng :)
Fick bra med dricks också. Var mer än vad det ser ut på denna bilden. Men att jag fick en klocka? ha, det är den jonstigaste dricksen jag någonsin fått :P


SMILE FUNKTION:

Nu när jag har hittat den här nya kategorin i kameran SCN. Så är kameran tusen gången roligare. Nu har jag hittat en Smile-funktion. Vilket betyder .. Du behöver inte trycka på kamera knappan, utan kameran fotar när du ler. Hur coolt som helst :)


Krogbowling.

Krogbowlingen igår. Årets höjdpunkt för vissa och bara en jävligt rolig kväll för andra. 3 timmar innan vi var uppe på bowlingen så började telefonen ringa en gång i minuten. hm! Väldigt jobbigt! om det hade varit min telefon så hade jag stängt av dem. Men iallafall :) Väl uppe på bowlingen så åt vi super god mat!
.
Sen satte bowlingen igång. Vi kom faktiskt rätt långt. Och vi var säkra på att vi kunde vinna .. Men sen försvann vår team spirit från vårt lag. För en person slänger iväg en dum kommentar. Och då flög konsentrationen ut genom fönstret .. Jävligt synd faktiskt! För jag vill verkligen vinna. Hampan har inte ställt upp med ett lag på 8 år. Men vi kom rät långt endå :) Kom på 6 plats.


Så här ligger det till.

Folk verkar störa sig jätte mycket på att jag la upp en bild på när jag blir dissad inne på hamnkrogens sida inne på facebook. Lägger jag det så här så kanske nu fattar:
    • Okej, med tanke på att denna gästens kompis har kommentrat på min blogg hur dålig jag är. Så tänkte jag att jag ska berätta hur det är. Är du missnöjd med det man får i en bar så går man fram och säger det så bartendern gör om det igen. Men om gästen inte säger något så tar man för givet att gästen är nöjd. Vi är bartenders inga tanke läsare .. För det Andra så har inte jag hängt ut någon som denna person påstår i min blogg. Om det är någon som hängt ut någon så är det denna suzy som hängt ut mig utan att få en chans att blanda en ny drink til den missnöjda kunden.

      Och, där har ni det!


DÖD!

Igår så jobbade jag på en privat fest. En 18års fest för att vara med specifierad. Hade jävligt kul, men fy vad jag fick jobba. Har haft ont i mina knä på i ett bar dagar, och idag är jag helt död i benen. Knäna gör piss ont. Och jag har nog streckt en muskel i låret. Ont gör det som bara den. Idag så blir det jobb på monkey. Och då kommer ni och hälsar på va ? :) Jag har även köpt en nya jacka, väst, och en skarf och en silvrig tröja. Allt ifrån söta fanny. Ni hittar hennes blogg på http://trendsettah.blogg.se. Hon säljer en massa fina saker :) Ska lägga upp bilder på det när jag har tid. HAr egentligen inte dit att blogga nu heller. Då jag måste skynda mig för att göra vid mig, köra hem bilen till ramlösa. Lider av tanken att gå upp till slottshöjden och hämta den .. Uppförsbacke hela vägen. usch .. Sen ska jag och p äta av den nya menyn nere på hampan, sen när det jobb klockan 2100. Hoppas vi ses ikväll. Ska försöka hinna blogg imorgon innan krogbowlingen. Första gången någonsin hampan har med ett lag. Så det kan bli intressant :)


RSS 2.0