157

.
Igår efter vi hade fixat med passen så åkte vi ut till lager 157, inte så mycket nytt! Men jag köpte iaf en t-shit, ett SKRIK rosa underställ :) body butter och ett par trosor. P handlade 10 par kalsonger, 2-pack strumpor och ett par baby rosa converse. Han är lite avundsjuk på mina neon rosa som han köpte till mig förra vinter, och baby rosa är det närmsta han kan komma. Så skönt när man äntligen hittat ett par converse, och jag är den enda i stan som har just den färgen :)
Efter 157, så körde vi till en sport outlet som låg precis över gatan. hittade världens finaste addidas jacka! Som jag fick av mormor, hon var inte med. Men hon hade sagt att jag skulle ringa om jag hittade något super fint. Denna jackan var inte mycket billigare än i en vanlig sport affär. Sparade bara 80 kronor på att köpa den där. Och när jag gick runder och kollade på alla priser där så kändes det som om jag var i en vanlig sport affär och inte i en sport outlet ..
.
Kvällen spenderade jag ute i viken med hanna som är hemma ifrån london. Sen åkte jag till bowlingen och mötte upp gänget. Sen vidare ner i stan! En jävligt dryg kväll i stan får jag säga. Torsdagar är inte var det en gång var. Och nu när jag inte dricker så mycket, mest redbull .. Så orkar jag inte prata med massa nobodys som är för fulla för att veta vad som är upp och vad som är ner. Så jag var grinig hela kvällen, men till slut gick vi hem och somnade gott i sängen.KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0