bowling.

Igår stod buffe och bowling på schemat. Men innan dess så vart jag i stan och myste med mami :) Köpte ett par svarta pumps, spetsiga .. Visar bild lite senare :) Och en köpte jag en vanlig långärmad tröja som jag skulle klippa till min egen. Visar bilder på det sen också :)
.
Väl uppe på bowlingen så åt vi en mexicans buffe. Väldigt gott! Blev bra mätt på en liten portion med. BRA! :) har också gått den 3 kilo den senasre veckan. Ingen aning om vad jag gjort .. Men får väl hoppas att det blir fler kilo som jag tappar :) Sen blev det lite bowling också. Kan inte säga att det gick så bra för mig. Vi spelar bowling så ofta nu, och när det inte går bra för mig, så blir jag svin sur. I hela mitt liv så har jag alltid gett upp när det börjat bli svårt. Så jag har aldrig riktigt pressad mig själv så långt att jag blir duktig på något. Eller jo, men gymnastiken. Men det var väl bara för att jag började när jag var 6 år och visste inte bättre :p haha! det ända jag pressar mig själv i är jobb. Men det är ju bara för jag nästan är tvungen till att göra det :) Cash is king! Dock så kan vi vinne 5000 kr om vi vinner bowlingen. Så känner mig rätt pressad endå, så jag måste fortsätta.
.
I slutet av bowling kvällen så gick det bar ialla fall. Nu står jag alltså precis framme vid banan och slänger iväg klotet. Står inte i regel boken att man inte får stå där framme. Så det är det jag kommer köra på :)
Idag så har jag varit på en intervju. För ett jobb som verkar jävligt intressant! Ni får hålla tummarna för mig att jag får det. För jag håller både tummar och stortå på att jag får det :)
.
See u later. Nu ska vi bowla :)
.
.Kommentarer
Fanny

nää jag förstår det eftersom jag jag tagit bort den! :S

2011-09-29 @ 17:54:38
http://trendsettah.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0