it is raining.

.
Mys dag med mammsen igen. Har dock inga bilder :( Har varit rätt dålig med kameran på senaste tiden. Men det är väl bara för att jag inte gjort något som är jätte kul att fota. Rätt många lugna dagar nu när höster/vinter är påväg. Sen är det lite tunt på jobb fronten. Så kan inte göra så mycket heller ..
.
Idag: Mamma kom och hämtade mig och så åkte vi hem och åt en god middag hemma. Sen åkte vi ut en sväng till väla. För jag skulle köpa den där itelienska jackan som jag pratade om i förra veckan. Och den köpte jag. Behöver en fin vinter jacka. Har bara levt i min skinnjacka innan, och måste verkligen ha en vanlig vinter jacka. Kommer komma upp bilder på den lite senare. Sen åkte jag och mamma hem och lade upp alla saker på tradera. Det går riktigt fort att göra det nuförtiden. Innan när jag var rätt ny med tradera så kunde det ta timmar att lägga upp saker. Men nu går det på max 20 minuter :)
.
Sen åkte jag och hämtade p och r på väla. Av någon anledning så var de där ute. blev chockad när jag hörde att de var på väla. haha!
Sen blev det bowling i någon timme. Och nu är jag och p hemma igen. Ska väl sätta på någon film eller något snart :)
.
Imorgon: Till tandis, till frisören och skräma henne med att jag ska färga håret mörkt, vilket jag ska! får se hur hon reagerar :p Sen blir det väl en lugn kväll igen .. Eller jag ska ringa en massa samtal imorgon och fixa massa små saker också. Får se hur det går.KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0