2 aug: - 6 Kilos.

.
När jag var i österrike så lade jag på mig två kilo. Det var det vågen sa. Men mina jeans som inte alls passade sade annat. När jag kom hem så sa jag alltid "jo, men på måndag börjar jag på diet". Sen en dag fick jag nog och började på en sjuklig diet. Första veckan gick jag ner 2 kilo, och när tredje veckan kom. Hade jag gått ner 4 kilo. Men då bestämde jag för att sluta. Hade inte nått min målvikt, men jag klarade inte av dieten längre. Då den gick mig åt huvudet. Nu går jag inte på någon speciellt diet, men jag tänkte på vad jag äter och kollar fortfarande kalorier och väljer lätt produkter. Men ibland händer det att chips trillar ner i vagnen när jag handlar. 
Men nu när jag väger mig så har jag gått ner 6 KILO! Är chockad då jag inte åt något när jag gick på dieten, och tog för givet att jag hade gått upp det igen. Men nu har jag tappar ännu mer, och jag tappar kilon hela tiden. 
Nu har jag inge jeans som passar mig ordentligt. Detta shortsen som jag har på bilden ovan, kunde jag inte knäcka när jag kom hem från österrike. Nu är det nästan baggy på mig.
.

Translation / When I was in Austria I gaind 2 kilos. It was what the scale said. But my jeans that didn't fit at all said otherwise. When I got home, I always said "yes, but on Monday I start a diet." Then one day I had enough and started on a sickly diet. The first week I went down 2 kilos, and by the third week came. I had lost 4 kilos. But then I decided to quit. Had not reached my goal weight, but I did not get the diet anymore. Then it went to my head. Now I'm not on any special diet, but I tink about what I eat and watch calories and choose no fat products. But sometimes it happens that the chips fall in to the wagon when I shop.
But now when I weighed myself I've lost 6 KILOS! I was shocked bcuz when I did not eat anything when I went on the diet, and took it for granted that I had gone back to it. But now I have lost even more, and I lose pounds all the time.
Now I dont have any jeans that fit me properly. This is the shorts that I have in the picture above, I could not fit in when I got home from austria. Now it is almost baggy jeans on me.
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0