23 augusti: Moroccan oil.

 
Jag har hört så mycket om denna oljan. Att den ska vara så sjukt bra för håret. Så igår köpte jag en och nu ska vi få se om den gör några under (: Köpte denna istället för att köpa den oljan som jag alltid använt, som är jäääätte bra. Har ni några erfarenheter av denna hår produkten? :)
 
Translation / I've heard so much about this oil. That it should be so crazy good for the hair. So yesterday I bought one and now we'll see if it makes any sub (: Bought this instead of buying the oil that I always used, which is veeery good. Do you have any experience with this hair product? :)Kommentarer
Ella

Den är extremt överreklamerad!
Jag har den själv och när den är slut kommer jag INTE köpa den igen. Tycker mitt hår blir trassligt av den. Och nu när jag använt den på mina axtensions blev det samma där. Så nu kan jag med andra ord inte ens använda den pga av det. Men självklart kan det vara helt beroende på vilken hårtyp man har. Och den kanske fungerar jätebra för dig! :) Men jag tror absolut att det finns andra håroljor som utklassar denna totalt!

2012-08-28 @ 10:38:19
http://appleofmyeye.devote.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0