Not the end ..

Världen gick inte under. Och nu är det dagen före dopparedagen. Jag har ingen julkänsla alls. Men jag har några julklappar som ligger och väntar på mig här.
Igår var det första dagen på jobb. Och det gick bra, så nu är allt som vanligt och tillbaka till rutiner igen. Inga konstigheter. när jag är ledig i nästa vecka, så ska jag försöka ladda upp lite fler bilder. Nu när jag har internet så har jag glömt att lägga in bilder på datorn. Men jag har varit flitig med kameran så det kommer komma bilder. Tills  dess .. GOD JUL PÅ ER!
 


Instagram.

 
Följ mig på instagram för fler uppdateringar: paulinenovac


Wish list.

iPad. Röd päls jacka. Svart päls jacka. JC skor. Allt från shopbop. En lägenhet. Presentkort på Ikea. En larsson&jennings klocka. En resa för två till Mexico. En audi. En MacBook PRO. Årsförbrukning av Triss.

Det är väl inte för mycket begärt? :)


everyday life.

 
Sen vi har varit här så har det varit rätt så mycket festande. Och jag som inte dricker så mycket hemma i sverige. Så har jag nog druckit lika mycket cider på två veckor som jag druckit under hela sommaren. Och jag börjar redan känna mig lite degig. Det är en stor anledning till varför jag inte dricker så mycket, jag är så rädd att bli sprit fet, som man så fint kallar det. Men det är svårt just nu .. Även om detta är vår vardag just nu, så känns det fortfarande lite som man är på semester, så man vill ju unna sig något och dricka någon gång i veckan. Usch! men, jag får reda ut det när jag börjar jobba. Då rutinerna kommer mer :) Men nu njuter jag bara utav min semester och så ska det fortsätta tills jag börjar jobba :)
 
Translation / Since we've been here it's been pretty much partying. And I do not drink very much at home in Sweden. So I think I've been drinking as much cider in two weeks  as I drank throughout the summer. And I'm already beginning to feel a little soggy. That's a big reason why I do not drink so much, I'm so afraid of all the calories thats in all the alcohol. But it's hard right now .. Although this is our everyday life right now, so it still feels a bit like you're on vacation, so then  you want the treat yourselves and drink once a week. Yikes! but, I can sort it out when I start working. Then routines will more :) But now im just enjoying my holiday and having fun!!
 


N.E.R.D.

 
INTERNET! en av mitt livs stora kärlek. N.E.R.D. Nu är vi hemma hos en kompis snackar lite skit och snor internet givetvis. Igår åkte jag in med några vänner till en annan by och solade. Fy vad skönt det var. Här flyter allting på som en vanlig vardag, så ja. Här får man ingen julkänsla alls. Att det är julafton om en vecka känns inte alls .. Det är väl lika bra egentligen för jag kommer förmodligen jobba den dagen. Jag har inte varit allt för aktiv med min kamera, måste ta med mig min canon G12 ut mer, då det är mycket lättare att fota med den, och ha den uppe hela tiden. Nu i den kommande veckan så kommer vi nog åka över till Tyskland och kolla lite i affärer och så innan jag börjar jobba på fredag (tror jag att det blir) 

Nu när jag sitter här så är jag lite besviken på mig själv att jag inte har fler bilder att visa er. Men jag lovar er att jag ska bättra mig med det. Jag ska också göra lite tidsinställda inlägg som popar upp lite då och då :) 
 
 
Translation / INTERNET! the love of my life. N.E.R.D. Now we are at a friend's talking some shit and snot Internet course. Yesterday I went in with some friends to another village and sunbathed. Oh, what a relief it was. It runs everything on a typical weekday, so yes. There's no Christmas spirit at all here. That it's Christmas in a week does not feel at all .. It is just as well really because I'll probably work on that day. I have not been too active with my camera, must bring my Canon G12 out more, then it is much easier to shoot with it, and have it up all the time. Now in the coming week, we will probably go over to Germany and check out some of the shops and before I start work on Friday (I think it is)


Feels Good!


Jag har inte varit utan internet så länge. Men Gud vad jag saknar shop bop. Med tanke på att jag bloggar och gör allt genom min iPhone nu. Så blir det lite svårare att hålla sig uppdaterad om allt som händer på shop bop nu. Men när jag kommer hem till sverige igen ska jag beställa hem en massa saker!Grocery shopping.

Idag var vi upp på berget en liten sväng. Det är så mycket snö just nu att off pisten är i pisten. Jag gjorde två åk. Sen bestämde vi oss för att köra till en by i närheten för att handla. Köpte jäääätte mycket mat och två kuddar. Jag har blivit jätte sugen på att köpa en iPad så vi var inne på media market och kollade på en. Men jag ska nog vänta tills jag börjar jobba.


First day up the mountin.

 
Klockan ringde 10 idag. Inte många timmars sömn, men berget kallade. Så vi skyndade oss och gick och köpte våra liftpass. Sen var det bara att spänna på brädan och bege sig upp för berget. Jag var lite orolig att jag inte skulle komma ihåg hur man gjorde. Men jodå, det gick bra :) nu är jag jätte trött. Men vi är endå ute en sväng och kollar lite folk och främst använder internet.  Imorgon ska vi upp och åka igen. Känner egentligen att jag hade velat ha sov morgon. Men nej, klockan ringer 10. Då ska vi upp och åka :)


First day back.

 
Igår var det första dagen tillbaka i Österrike. Det kan man lugnt säga att det firades. Vi gick till vår favorit restaurang och åt. Sen gick vi runder till lite olika barer och hälsade på alla. Vi fastnade på red horse och var hemma först 04.


Hello austria.

Jag har försökt ladda upp bilder. Men det funkar inte :/ men in med er och följ mig på instagram. PaulinenovacFollow me at Instagram.

 
Följ mig på Instagram för ännu mer uppdateringar.
Follow me at Instagram for more updates. 
 
paulinenovac
 


See you soon Sweden.

Så nu ska jag och mamma köra ner till centralen och möta upp pontus. Vi har en hel dag framför oss .. Eller ja, två dagar. Vi tar tåg för det blir mycket billigare med våra stora snowboard väskor. Så tåget lämnar perrongen i Köpenhamn 1545 idag. Och vi är framme i Österrike imorgon 0930. Det blir bara ett stopp på vägen, och det är ikväll vid 2000. Sen ska vi bara sova på tåget mellan 2100-0700. Glöm inte att följa mig på Instagram för mer uppdatering och bilder som ni inte ser i bloggen: paulinenovac
 

Translation / So now my mom and I  are drive down to the center and meet up Pontus. We have a full day ahead of us .. Or yes, two days. We take the train, it will be much cheaper with our large snowboard bags. As the train leaves the platform in Copenhagen 1545 today. And we're here in Austria tomorrow at 0930. It is just a stop along the way, and it's tonight by 2000. Then we'll just sleep on the train between 2100-0700. Don't forget ti follow me at Instagram for more updates: paulinenovacEverything is packed.

Jag har försökt att blogga i två dagar nu. Men jag har inte kunnat ladda upp några bilder. Men nu äntligen så funkade det. Nu är min enorma väska packad. Och jag ska snart försöka sova. Ska först upp en sväng vid 06, sen ska jag upp på riktigt vid 10. Packa det sista och kolla så jag har allting med mig. Blir så nojig att jag har glömt något. Som ni kanske kommer ihåg sen förra året så blir det lite svårt för mig att blogga, då vi inte har internet i lägenheten. Men jag ska köpa ett internet stick, och försöka blogga med en massa bilder iallafall en gång i veckan. Sen ska jag försöka mobil blogga så mycket jag kan :)
 

Translation / I have tried to blog for two days now. But I have not been able to upload pictures. But now finally, it worked. Now my huge bag is packed. And I will soon try to sleep. The alarm is set at 10. Pack the last and check that I have everything with me. It always feels like I have forgotten something. As you may remember from last year, it becomes a bit difficult for me to blog, then we do not have internet in the apartment. But I'll buy an internet stick, and try to blog with a lot of photos atleast once a week. Then I try mobile blogging as much as I can :)Christmas decorations.

 
 
I söndags så var det julskyltning i stan. Det blev inte att vi gick runder så mycket. Vi var bjudna till mollbergs för mat och trevligheter. Maten var god, och vi hade det jätte trevligt. Vi lekte också en lek, där vi alla som sitter vid bordet skulle lägga våra mobilen i mitten på bordet. Och vi fick inte röra dem förens notan kom in. Om någon tog telefonen innan det. Så fick den personen stå för hela notan. 
 
Translation / Sunday, it was the Christmas decorations in town. It was not that we went rounds so much. We were invited to Mollbergs for food and friendly units. The food was good, and we had a great time. We also played a game where we were all sitting at the table would put our cell phone in the middle of the table. And we were not allowed to touch them until the bill came. If someone took the phone before that.  Then that person had to stand for the entire bill.
 home made carpaccio.

 
Ikväll ska jag och pontus bara stanna hemma och ta det lugnt. Vi var väldigt sugna på capraccio, och med tanke på att stans bästa carpaccio finns på terassen som har stängt för vintern. Så fick vi ställe oss och göra det själva. Kan inte påstå att det var lika bra som på terassen, men helt okej för att vara hemma gjord.
 
Translation / Tonight me and Pontus are just staying in. We wanted to eat Capraccio, and given that the city's best carpaccio we have eaten is at Terassen which is closed for the winter. So we had to place ourselves and do it themselves. Can not say it was as good as the one at Terassen, but perfectly okay to be homemade.


RSS 2.0