15 juli: dont let it get u

.
Har inte blivit så mycket bloggande då jag jobbar hela tiden. Har verkligen börjat ta på mig nu, ser nästan fram emot att sommaren ska ta slut snart. Men då kommer jag gnälla om att jag inte har något jobb .. 
Men just nu känner jag bara att jag behöver en semester. Ja, jag vet jag gnäller om det mycket här i bloggen att jag behöver en semester. Men det gör jag verkligen och jag känner mig väl förtjänt att åka iväg till någon solig destination med min älskade. 
Idag har vi ialla fall varit och ätit på terassen och efter det gick vi på bio. Nu är vi hemma igen och jag är helt slut som vanligt. Ska väl hoppa i säng snart och kolla på något film. Sen är det tillbaka till jobb imorgon. På tisdag ska jag och fixa mina naglar, sen ska jag försöka boka tid till massage och fotvård någonstans inom en snart framtid.
.

Translation / Has not been much blogging as I work all the time. I've really begun to take on me, almost looks forward for the summer to end soon. But then I whine that I dont have a job ..
But right now I only know that I need a vacation. Yes, I know I whine about it a lot in this blog that I need a vacation. But I really do and I feel deserved to go away to some sunny destination with my beloved.
Today we have been and eaten on the terrace and after that we went to the movies. Now we are back again and I am exhausted as usual. Should get to bed soon and watch some film. Then it's back to work tomorrow. On Tuesday I and fix my nails, then I try to make an appointment for massages and pedicures anywhere within the foreseeable future.
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0