31 juli: In Brooklyn.

.
I Tisdags var vi på Brooklyn här i helsingborg och åt. När jag är ute och äter så kollar jag aldrig på priserna. Ser det gott ut så ska jag ha det. Som alltid om det finns carpaccio på menyn, så ska jag ha det.
Vilket jag beställde på brooklyn, och till huvudrätt beställde jag ribs. Carpaccion kommer ut, presentationen var inte bra. Och jag var väldigt besviken, när jag sedan får se att denna capraccion kostade 169 SEK. så ville jag bara spy upp den och lämna tillbaka den. Denna carpaccion hamnar längst ner på min lista. Med smaken, för lite för så mycket pengar och ögat gillade inte det heller. 
.

Translation / Tuesday: we went to Brooklyn here in Helsingborg and ate. When I'm at a resturant i never look at the prices. If it look good, I'll have it. As always, if there is carpaccio on the menu i have to have it. So at brooklyn i ordered a carpaccio as a starter, and the main course I ordered ribs. Carpaccion comes out, the presentation was not good. And I was really disappointed when I then get to see that this capraccion cost 169 SEK (19,15 euro). I just wanted to throw it out and return it. This carpaccion ports at the bottom of my list. With the taste, too little for so much money and the eye did not like it either.

.




Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0