imst:

nu på söndag (1 april) så ska vi åka iväg med p's jobb till ett ställe som heter imst. Samma ställe som vi var på förra året när de hade personal resa :) Vi vandrar upp på ett berg som är 2000 meter högt. Och där mitt uppe på berget är där en stuga. Öde, ingenting förutom den stugan. Jätte vackert är det :)

.altitude comedy:

I måndags så var vi ju i en annan by, eller ja by och by .. snarare en stad. Hur stor som helst som  man jämför med söll :) kul att komma ifrån söll lite också.
Jimmy Carr, Frankie boyle, Ed Byrne, Michael Windslow ect. Kommer inte ihåg namnen på alla. Men det avr ett bra gäng som de hade lyckats få ihop :) Hade super trevligt!
.
.
Baren var stängd under uppträdanden, så man var tvungen att handla på sig lite :)
.


Money:

Jag var tvungen att ringa hem för jag var så nyfiken på hur mycket jag skulle få tillbaka på skatten. Och det var bra mycket mer än vad jag trodde att skulle få. Snart får jag min sista lön här också. Och att jag sparade min dricks har hjälpt mig mycket. Mycket pengar som tas med hem, och det ska in på sparkontot på direkten när vi kommer hem. Eller ja en del av det. Vill ju ha lite kul för mina pengar som jag tjänat också :) mycket som händer i sommar, så måste ha pengar undanlagda som jag kan ta av när det behövs :)

.Cool story broo ..

 

I onsdags så skickade jag hem ett stort packet med kläder till sverige. Har ju handlat så mycket här så måste ha plats vi väskan. Blir nog en hel del shopping på vägen hem också, så måste ha massor med plats i väskan :) hehe!

.

 Off pisting:

Här om dagen så gjorde jag mitt första off pist åk :) SJUKT KUL! är ju inte direkt ett proffs på det än, men det går bra. Man åke rju på ett helt annat sätt än vad man gör i pisten. Åkte på ett stort öppet fält. Men när vi väl skulle försöka hitta vägen ut så gick det inte så bra. In mellan träden, massa klippor och träd överallt. och väldigt brant. Men kul var det illa fall :)

 

P har också gjort sina två åk på skidor för denna säsongen. Duktig på både skidor och bräda. Kul attt se honom på skidor :)

.

 

 Jimmy Carr:

Idag så ska vi se Jimmy Carr. Är ett helt gäng som ska iväg till en annan by här i närheten för att kolla på honom när han ska uppträda :D kommer bli grymt! kommer upp massa bilder senare!


Get me some inc:

Då är en tid för mina tabuleringar inbokade :) Jag är fruktansvärt exalterad!!

P ska följa med och filma och fota. Jag har ju med varje gång när han gjorde sin arm, och fick en hel del coola bilder. Så nu när jag ska göra mina första tabuleringar så vill jag att han ska vara på plats. Tror att han kommer tycka det blir rätt så underhållande också. :) LÄNGTAR!

.dooms day:

Vad tror ni om 21 december 2012? Kommer världen gå under eller vad ska ske ?

Jag tror inte på det, men det skrämmer ändå mig på ett sätt. Folk kan inte förutspå vad vädret ska vara nästa vecka. Men de har vetat länge nu ratt jordens undergång är den 21 december i år.

 

Och allt baseras på maya kalendern. Kalendern började långt före deras tid och slutar en lång tid efter maya indianerna har försvunnit. De förutspådde att tsunamin skulle komma, att jordbävningen i haiti, jordbävningen i japan. Ja, mycket har de ju har rätt om. Men detta tvivlar jag ändå på. Om inget annat så kommer det ju vara en bra story för tidningarna. Det är ju förmodligen det enda som kommer stå i tidningarna i december i år. Skönt för aftonbladet att de har något att skriva om för en gång skull då :)

 

Vad tror ni kommer hända ? Jag tror att något kommer förändras, men jag tror inte att det är jordens undergång.

.best boyfriend EVER:

P har gjort det igen!! i torsdags (22 mars) så hade vi hemma mys. P gjorde maten och efterrätten och allt var lika gott som det alltid är när han lagar mat :)

Världens bästa pojkvän!

.


kufstein 15th of march:

i torsdags (15 mars) så var vi inne i kufstein en kväll. Två kompisar till P skulle också komma till kufstein så vi bestämde oss för att åka in :) Vi åt på Sawadi, världens bästa sushi. Super gott var det !! Efter maten så gick vi till inner. Ägaren är en god vän till P :) Där satt vi hela kvällen i 7 timmar. Hade sjukt kul!

 

Tanken var att vi skulle sova i kufstein. Men jag blev så sugen på att åka hem när jag såg en taxi påläggen hem. P var rätt nöjd med det också, men tanke på att han somnade på min axel i taxin :) Vi båda skulle jobba på fredagen, så det var ju det bästa egentligen :)

.

 

 

 BLOGGING!!

Så nu kör vi alla inlägg :)
.
Igår var vi på Whiskey för lite mat och sen gick vi till red horse för ett par drinkar ..
Var hemma rätt tidigt .. Idag har jag inte gjort så. Tvättat för det mesta. Jag tror inte att ni förstår hur varmt här är just nu. Känns som om man är på sol semester :p
.


In need of blogging!!!

Jag lovar att jag ska blogga snart !! Har en massa inlägg färdiga, men inget internet.
Det är soligt varje dag nu så har inte lust att sitta inne med datorn. Utan åker upp på berget varj dag. Förhoppningsvis har jag tillgäng till internet snart. Har massor att blogga om. Och massor med saker som har hänt som jag vill berätta om ..


mind on my money, money on my mind:

Jag har ju sparat nästan all min dricks nu under säsongen. eller ja, jag har väl sparat nu i två månader. Enbart mynt. Räknade allt här om dagen och då var det 869,61 euro. Och jag har lite till nu, så det går väl gott äver 1000 euro :) GOOTT!
.

.Zumba fitness:

.
Det blir ju inte så mycket träning när man är här borta. Och jag saknar faktiskt att röra mig .. Att åka bärda och träna är ju två helt olika saker. Jag änvänder dock hela kroppen, men det känns endå inte som träning. Så nur har jag börjat med Zumba fitness. Svin kul! och bra träning också .. 5 gånger i veckan ska jag göra detta. 5 olika DVD filmer som är fokuserade på olika saker. TUMMEN UPP FÖR DET!


wörgl:

idag så har jag och p varit inne i wörgl och shoppat lite och bowlat. Eller p shoppade, jag hittade inget kul alls .. Han handlade 3 par jeans och högtalare.
Och sen åt vi på McD idag också. det är lyx när man är här. Jag äter inte McD så ofta men nu när man är här och inte har McD i närheten, så blir man svin sugen på det :p
Sen bowlade vi också ja. Gick inte direkt bra för mig idag, men det var kul endå :)
Kom hem för ca en timme sen och ikväll blir det bara att ta det lugnt. Imorgon ska jag förhoppningsvis in till wörgl igen och sola. BEHÖVS! jag är nästan genomskinlig nu.
.


give me some taned skin:

.

Igår gick jag och p ut och åt på ett ställe som vi inte varit på innan. Carpaccion var hur god som helst. Får väl ta och slänga ihop ett carpaccio inlägg snart igen :)

hehe!

Efter det gick vi till red horse och spelade kort bara. Kom hem vid 02 och somnade på direkten. Idag vaknade jag av att solen kom in genom vårt fönster. Skönt att den gör det ändå för då kommer man upp i tid :) Ser fram emot när jag inte jobbar. För då ska jag sitta ute hela tiden och få lite färg. ÄR ju typ genomskinlig nu !sushi time:

.

i onsdags så var jag får fruktansvärt sugen på sushi. Så jag gick till affären och köpte två packet med frusen sushi. Inte så hemskt som jag trodde faktiskt. Givetvis är det godare när man går och köper den ny gjord. Men jag var så fruktansvärt sugen så det fick duga.

.

Igår så var jag och p uppe på berget i 6 timmar. Helt underbart väder nu. Strålande sol hela tiden och typ 15 grader ute. Det är synd på ett sätt för att snön blir så slaskig. Men det är bara att gå och serva brädan och lägga på ett varmt vax, så jag kan glida lite lättare.

Känns som om det är slutet av säsongen nu bara för att det är så fint väder, och det känns konstigt att jag ska jobba idag. Tror jag jobbar två veckor till. DEn börjar det dö ut.

.

 RSS 2.0