Hello Thursday!

 
 
Hej torsdag! Igår var jag iväg hela dagen, där av inte så mycket bloggande. Idag är det däremot inte mycket på schemat. Plugga tyska, döda mig! Det var kul i början och jag tycker väl fortfarande att det är kul att lära mig, men det är väldigt svårt. Och jag känner inte mig alls motiverad till mitt prov på söndag. Blir kanske en sväng till väla ikväll då de har öppet till 2300 och har en massa erbjudanden i alla affärer. 
 
Translation / Hello Thursday! I was away all day yesterday. Today, however, it is not much on the schedule. Learn German, kill me! It was fun in the beginning and I think I still find it fun to learn, but it's very difficult. And I do not feel at all motivated for my test on Sunday. Will maybe drive to Väla tonight, they are open to 2300 with alot of offers in all the stores.Kommentarer
Hesicka

Hej!
Du brukar shoppa loss på shopbop, är deras leverans snabb? Hur mycket kostar frakt+ tull? Vet att detta är en dum fråga, men deras grejor är riktiga?
By the way, gillar din blogg ;)

Svar: Från det du har beställt det så tar det tre arbetsdagar för dig att få det. Frakten är gratis, men det är ju tullen som kostar beroende på hur mycket du beställer. När jag beställde mina JC skor så hamnade tullen på 71 dollar. Dyrt, men helt klart värt det. För du hittar inte deras kläder, skor etc. i sverige.
TACK SÅ MYCKET :)
pauline novac

2012-11-09 @ 12:42:48Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0