disappointment

Nu har jag äntligen tagit tag i min dator och gått till en bar för att ladda upp en massa bilder. Och så funkar det inte att ladda upp bilder. Kan nu förstå min besvikelse? Jag ville ju ge er en massa nya bilder. Men nej, tydligen inte. Så jag tar och påminner er igen om min Instagram som jag laddar upp bilder på så ofta som möjligt: paulinenovac
 
Om två veckor kommer min kära mor och min kära syster hit. Det ska bli väldigt kul, mamma har ju varit här innan. Men petra har inte varit här så det ska bli kul att visa henne vad jag gör här. Och det ska bli kul med lite kärlek hemma ifrån. Och SVENSKT GODIS! :)


Valentines day:

 
 
 
 
 
 
 
Alla hjärtans dag. Vi gick upp i tid idag och åkte in till en annan by, gick runder lite och kollade i affärer. Nu ikväll så har vi varit ute oh ätit fondue. Säger ett ord: MÄTT! 
Så min dag har varit bra. Nu sitter vi i en bar och snackar lite skit.
 


Finally!

 
 
Idag har jag äntligen fått min sushi. Satt och bara tittade på den ett tag för jag hade längtat så länge :) nu sitter vi på inner. Ett ställe som Pontus jobbade på förr. Här sitter vi och snackar skit med ägaren och njuter av ett glas rött.


A shopping need.

 
 
 
Jag blir snart galen!! Jag måste på en ordentlig shopping tur. Med tanke på att jag ska sälja mer än halva min garderob när jag kommer hem till Sverige, så behöver jag faktiskt handla en massa nya saker. Nu är jag mest sugen på att köpa skor, väskor, jackor .. Vem försöker jag lura? Jag vill shoppa en massa saker! I want everything new. 


U give me fever.

Nu har jag legat i sängen i fem dagar. Och gått på fyra olika mediciner. Men nu mår jag bättre. Har haft ett hals virus och feber. Hatar att vara sjuk, och hatar att vara tvungen att ta ledigt ifrån jobb. Men ibland måste man tänka på sig själv och framförallt ha hälsan i behåll.RSS 2.0